HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Αχαΐας από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» - ΦΩΤΟ

Στην Πάτρα, έφθασαν τα πρώτα πέντε, υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, προσφορά του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» που θα καλύψουν τις ανάγκες του Ε...

Στην Πάτρα, έφθασαν τα πρώτα πέντε, υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, προσφορά του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» που θα καλύψουν τις ανάγκες του ΕΚΑΒ στην Αχαΐα, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένονται να καταφθάσουν ακόμα 13.
Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», δεν μένει μόνο στην δωρεά των νέων ασθενοφόρων, αλλά και αναλαμβάνει για οκτώ χρόνια και την ψηφιακή αναβάθμιση του επιχειρησιακού κέντρου του ΕΚΑΒ.
Τα νέα ασθενοφόρα εκσυγχρονίζουν το 22% του συνολικού στόλου του ΕΚΑΒ (650 οχήματα) και στο σύνολό τους θα αντικαταστήσουν παλαιότερης τεχνολογίας οχήματα. 
Συνολικά από θα παραδοθούν σε όλη την Επικράτεια  65 συμβατικά ασθενοφόρα, 22 κινητές ιατρικές μονάδες, 6 εκ των οποίων καλύπτουν, με εξειδικευμένο εξοπλισμό για νεογνά, ανάγκες αεροδιακομιδών, 26 ασθενοφόρα 4Χ4 καθώς και 30 οχημάτα μικρού όγκου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.