HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άλλο ένα "τρίποντο" για την Παναχαϊκή

Ένα ακόμα τρίποντο στο ενεργητικό της πρόσθεσε σήμερα η Παναχαϊκή, η οποία εξακολουθεί να φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας το...

Ένα ακόμα τρίποντο στο ενεργητικό της πρόσθεσε σήμερα η Παναχαϊκή, η οποία εξακολουθεί να φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος της Football League.
Οι “κοκκινόμαυροι” επικράτησαν με 2-1 του Απόλλωνα Λάρισας και έδειξαν πως μπορούν ακόμα και στην μέτρια αγωνιστικά μέρα τους να παίρνουν τα παιχνίδια.
Το σκορ για την Παναχαϊκή άνοιξε στο 29′ ο Ελευθεριάδης με όμορφο πλασέ απέναντι από τον Παϊτέρη. Το 2-0 έγινε στο 42′ με τον Παναγιώτη Μωραΐτη να σκοράρει. Ο Απόλλων Λάρισας μείωσε στο 84’ με τον Τσιλούλη ο οποίος με ένα εντυπωσιακό βολέ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο αριστερό “παραθυράκι” του Σούλη.
Η ενδεκάδα της Παναχαϊκής: Σούλης, Πολίμος (23’ Μουστακόπουλος), Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Γκίνο (62’ Φουρλάνος), Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης (76’ Μασούρας), Αποστολόπουλος, Μωραϊτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.