HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Επιστροφή Έκπληξη, Πολλές ελλείψεις... "Αγγλικό" σκορ και 'Ένας βαθμός

Τρεις φορές προηγήθηκαν στην Τέμενη τα Καλάβρυτα, χωρίς τελικά να καταφέρουν την πρώτη πολυπόθητη εκτός έδρας νίκη. Χαρακτηριστικό είναι...

Τρεις φορές προηγήθηκαν στην Τέμενη τα Καλάβρυτα, χωρίς τελικά να καταφέρουν την πρώτη πολυπόθητη εκτός έδρας νίκη. Χαρακτηριστικό είναι ότι και τα έξι συνολικά γκολ, προήλθαν από στημένες φάσεις. Τρία φάουλ και ένα πέναλτι απ’ ευθείας, σε δεύτερο χρόνο από φάουλ και κόρνερ τα άλλα δυο.
Τα Καλάβρυτα με πολλές ελλείψεις, παρουσίασαν από τα πρώτα λεπτά καλύτερη οργάνωση, ενθουσιασμό και πίστη για το θετικό αποτέλεσμα και με το... "μαύρο διαμάντι" που ακούει στο όνομα Ντιούφ κι που επανήλθε στην ομάδα. Προηγήθηκαν στο 10΄ με κοντινή προβολή του Παπαδόπουλου, σε φάση που είχε ξεκινήσει από το φάουλ του Κουτρουμάνη.
Άργησε να ισορροπήσει το παιχνίδι ο Αστέρας, αλλά το έκανε με γκολ. Ο Μεσσήνης μετά από κόρνερ έστειλε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας των Καλαβρύτων, εκεί όπου παρενέβη με ταχύτητα ισοφαρίζοντας με πλασέ 1-1για την ομάδα της Τέμενης ο Βασίλης Βλάχος στο 29΄.
Πολύ γρήγορα ακολούθησε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ (2-1) για τα Καλάβρυτα, με το εύστοχο πέναλτι του Ντιούφ στο 32΄, το οποίο είχε κερδίσει ο Σταματόπουλος από τον Ποταμίτη.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο Αστέρας κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Λέση. Το εκτέλεσε ισοφαρίζοντας στο 43΄ 2-2 ο Δαλιάνης, μην επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να φύγουν για τα αποδυτήρια προπορευόμενοι στο σκορ.
Τα 4 γκολ του α΄ ημιχρόνου, προμήνυαν ένα αγωνιώδες β΄ ημίχρονο, που και πραγματικά ακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον.
Τα Καλάβρυτα πήραν για 3η φορά το προβάδισμα, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουτρουμάνη στο 52΄ (2-3).
Με τον ίδιο τρόπο όμως απάντησε για το τελικό 3-3 στο 66΄ ο Δαλιάνης, σκοράροντας δεύτερη φορά με φάουλ απέναντι στον Γιάννη Λέση, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα είχε αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα ο Κώστας Σταματόπουλος.
Με παίκτη λιγότερο η ομάδα των Καλαβρύτων δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, παρέμεινε περισσότερο επικίνδυνη επιθετικά, απειλούμενοι περισσότερο στην «κόντρα» από τον ταχύτατο Βασίλη Βλάχο.
Χωρίς να αλλάξει κάτι στο υπόλοιπο του αγώνα, οι δυο αντίπαλοι αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας.
Αστήρ Τεμ. – Καλάβρυτα 3-3 29΄ Β. Βλάχος, 43΄ 66΄ Δαλιάνης - 10΄ Παπαδόπουλος, 32΄ πεν. Ντιούφ, 52΄ Κουτρουμάνης. Κόκκινη 65΄ Σταματόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μαυρούλιας (87΄ Αναγνωστόπουλος), Δορλής, Ποταμίτης, Καβαδάς, Β. Βλάχος, Μεσσήνης, Κουτρόπουλος, Γκιζέλης (46΄ Τασσόπουλος), Ιβάνοφ (84΄ Μπαλαφούτης), Δαλιάνης, Οικονομόπουλος

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Διον. Καλαμαράς (39΄ λ.τ. Καμπεράϊ), Μπαχάς, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Δημόπουλος, Σταματόπουλος, Κουτρουμάνης, Ντιούφ, Γ. Αναγνωστόπουλος, Θ. Αναγνωστόπουλος

τα γκολ:




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.