HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην ετήσια Έκθεση Ελληνικού Εμπορίου ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ Παύλος Σατολιάς

Παύλος Σατολιάς: Οι αγροτικοί συνεταιρισμοί της χώρας αποτελούν κυρίαρχο πυλώνα στήριξης του εμπορίου και των εξαγωγών. Στο Μέγαρο Μ...

Παύλος Σατολιάς: Οι αγροτικοί συνεταιρισμοί της χώρας αποτελούν κυρίαρχο πυλώνα στήριξης του εμπορίου και των εξαγωγών.

Στο Μέγαρο Μουσικής παρουσιάστηκε χθες, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, η ετήσια Έκθεση Ελληνικού Εμπορίου, από την τριτοβάθμια οργάνωση του κλάδου, την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), η οποία και έχει στη δύναμή της 14 Ομοσπονδίες, 283 Εμπορικούς Συλλόγους και 5 συνδέσμους Εμπορικών Αντιπροσώπων από όλη τη χώρα και αποτελεί την υπεύθυνη «φωνή» του ελληνικού εμπορίου και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, τον ισχυρό εκπρόσωπο της «ραχοκοκαλιάς» της ελληνικής οικονομίας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Τη ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ. Παύλος Σατολιάς, ο οποίος και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις τόσο με τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κροκίδη όσο και με εκπροσώπους του κλάδου, αναζητώντας περαιτέρω δυνατότητες ισχυροποίησης της συνεργασίας μεταξύ των δυο φορέων. 
Άλλωστε, όπως με έμφαση επεσήμανε ο κ. Σατολιάς σε σχετική δήλωσή του «οι αγροτικοί συνεταιρισμοί της χώρας αποτελούν κυρίαρχο πυλώνα στήριξης του εμπορίου και των εξαγωγών». 
Σχολιάζοντας, μάλιστα ένα από τα βασικά συμπεράσματα της έρευνας που παρουσίασε η ΕΣΕΕ, απ’ την οποία έρευνα προκύπτει ισχυροποίηση της θέσης των Ασιατικών προϊόντων, είτε ως πρώτες ύλες είτε ως τελικό προϊόν, και εξασθένιση της θέσης των ελληνικών προϊόντων, ο κ. Σατολιάς τόνισε ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα εσφαλμένων πολιτικών, και κυρίως της υπερφορολόγησης των παραγωγών, των συνεταιρισμών και των επιχειρήσεων, που περιορίζουν την ίδια την παραγωγή και που υπονομεύουν τις προσπάθειες ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.