HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο - Τα θέματα

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την  2η του μηνός  Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Παρασκευή  και ώρ...

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την  2η του μηνός  Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Παρασκευή  και ώρα: 17.00, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης
1. Περί έγκρισης της Εισηγητικής ΄Εκθεσης Δ΄ Τριμήνου υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου, οικον. έτους 2017.
2. Περί υποχρεωτικής αναμόρφωσης – τροποποίησης του προϋπολογισμού και αντίστοιχα του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικονομικού έτους 2018.

3. Περί επαναπροσδιορισμού των μορίων των σχολικών μονάδων της Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων, όπως ισχύουν για τις σχολικές μονάδες των Δ.Ε. Παΐων και Αροανίας του Δήμου Καλαβρύτων από το Υπουργείο Παιδείας, σχετικά με την πλήρωση των θέσεων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών αντίστοιχα.

4. Περί του με Αρ. Πρωτ.: οικ.12768/23/12-01-2018 εγγράφου του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας, με θέμα: Τουριστική Προβολή Π.Δ.Ε. σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού κατά το Α΄ Εξάμηνο 2018, (Βερολίνο 7-11/03/2018 και Μόσχα 13-15/03/2018) και συμμετοχής του Δήμου, σ’ αυτές.

5. Περί λύσης της Αστικής Μη κερδοσκοπικής Εταιρείας Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ» της οποίας είναι μέλος και ο Δήμος Καλαβρύτων και έγκρισης καταβολής και ψήφισης πίστωσης ποσού 150,00 € που αναλογεί στο Δήμο Καλαβρύτων για την καταβολή του κόστους διαγραφής οριστικά της ως άνω εταιρείας από τα Μητρώα της Εφορίας Πατρών.

6. Περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Εσωτερική Οδοποιία Τ.Κ. Καμενιάνων».

7. Περί έγκρισης Γνώμης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, για παράταση κατασκευής του έργου: «Διαμόρφωση κτιρίου Διοικητηρίου για στέγαση Δημαρχείου Καλαβρύτων».

8. Περί Γνωμοδότησης για τον καθορισμό οριογραμμών τμήματος του Χειμάρρου –Στένωμα στην περιοχή εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Τ.Κ. Δάφνης Δ.Ε. Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων.

9. Περί έγκρισης και υποβολής τεκμηριωμένων αιτημάτων προς τον Προϊστάμενο της Οικονομικής Υπηρεσίας (ΠΟΥ) του Δήμου, για την ανάληψη υποχρεώσεων και πραγματοποίησης δαπανών για τις οποίες διατάκτης είναι το Δημοτικό Συμβούλιο. (Δαπάνες για την διεξαγωγή του πανελληνίου Πρωταθλήματος Snow Volley Ανδρών – Γυναικών 2018, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2018 με συνδιοργανωτές, την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και το Δήμο Καλαβρύτων Απόφαση Δ.Σ. 1/12-1-2018).

10. Περί έγκρισης και υπογραφής των συνταχθέντων, από τον προϊστάμενο της οικονομικής υπηρεσίας, σχεδίων απόφασης ανάληψης υποχρεώσεων, για την πραγματοποίηση των δαπανών του Δήμου για τις οποίες διατάκτης είναι το Δημοτικό Συμβούλιο (Δαπάνες για την διεξαγωγή του πανελληνίου Πρωταθλήματος Snow Volley Ανδρών – Γυναικών 2018, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2018 με συνδιοργανωτές, την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και το Δήμο Καλαβρύτων Απόφαση Δ.Σ. 1/12-1-2018), και άλλες)».

11. Περί επιστροφής αχρεωστήτως εισπραχθέντων.

12. Περί επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων από τέλη νεκροταφείων Δ.Ε. Kλειτορίας.

13. Περί διαγραφής χρεών Δ.Ε. Kλειτορίας.

14. Περί διαγραφής χρεών Δ.Ε. Αροανίας.

15. Περί αίτησης του κ. Βασιλείου Τζελέπη του Γεωργίου για διαγραφή των προσαυξήσεων επί των βεβαιωμένων τελών ύδρευσής του στην Τ.Κ. Μανεσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.