HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών της Α' ΕΛΜΕ Αχαΐας

Σε κινητοποίηση προχώρησε σήμερα,Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, η Α' ΕΛΜΕ Αχαΐας.  Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, μετά τον ορυμαγδό των μέτρ...

Σε κινητοποίηση προχώρησε σήμερα,Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, η Α' ΕΛΜΕ Αχαΐας. 
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, μετά τον ορυμαγδό των μέτρων της λεγόμενης «γ’ αξιολόγησης» μεταξύ της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και «θεσμών», των προτάσεων της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, του ΔΣ της ΟΛΜΕ και άλλων Ομοσπονδιών και σωματείων, το ΔΣ της Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας μετά από διεξοδική συζήτηση αποφάσισε, εκτός της συμμετοχής της στην χθεσινή εκδήλωση – πορεία (Τρίτη 9/1/2018) για τα 27 χρόνια από τη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα και τα εξής:
Την αγωνιστική παράσταση διαμαρτυρίας που έγινε σήμερα την Τετάρτη 10/1/2018 και ώρα 1.30 μμ έξω από την περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης της Ακτής Δυμαίων. Με αυτό το τρόπο τα μέλη της να δώσουν αγωνιστικό παρών.

Από εκεί και πέρα:
Καλεί σε Γεν. Συνέλευση τα μέλη της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας την Πέμπτη 11/1/2018 και ώρα 7.00 μμ στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.
Καλεί σε απεργιακή κινητοποίηση την ημέρα ψήφισης (Δευτέρα ή Παρασκευή) με την μορφή δύο στάσεων εργασίας από ΕΕ της ΑΔΕΔΥ και του ΔΣ της ΟΛΜΕ.
Τέλος είναι σε εγρήγορση λόγω των εξελίξεων για κάθε άλλο πρόσφορο μέτρο ή δράση πριν ή και κατά την Γεν. Συνέλευση της Πέμπτης.
Πρόεδρος του Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας είναι Σιάχος Χρήστος και γραμματέας ο Μπούρδαλας Παναγιώτης".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.