Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΙ - (ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ)

Με πάθος, αυταπάρνηση, πείσμα, αποτελεσματικότητα και εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο, η Α.Ε.Καλαβρύτων, πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντ...

Με πάθος, αυταπάρνηση, πείσμα, αποτελεσματικότητα και εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο, η Α.Ε.Καλαβρύτων, πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Ακράτα.
Με απουσίες παικτών, ο Κωστής Βλάχος, έκανε πετυχημένες "αλχημείες" αλλά κυρίως στηρίχθηκε στην θέληση των παικτών που δεν τον διέψευσαν

Ο αγώνας:
Από το πρώτο λεπτό, η ομάδα των Καλαβρύτων έδειξε οτι θέλει πολύ το παιχνίδι. Είχε την υπεροχή, οι παίκτες έβγαιναν πρώτοι στην μπάλα αλλά χωρίς να μπορεί να βρει διαδρόμους στην καλά οργανωμένη άμυνα της Ακράτας
Σαν να μην έφτανε αυτό, στην μία και μοναδική ουσιαστική επίθεση των φιλοξενουμένων στο 37΄ δέχθηκε τέρμα.
Στο 43΄ ο διαιτητής Νίκος Χρονάς δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών σε χέρι αμυντικού της Ακράτας, θεωρώντας το, όπως μας δήλωσε, ακούσιο... 
Σαν να μην έφτανε αυτό, ένα λεπτό πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, ο αρχηγός των Καλαβρύτων Νίκος Παπαγεωργίου, έπαθε θλάση και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Κωστής Βλάχος, έριξε στον αγώνα τον Κατεργάρη, βάζοντας στα στόπερ τον Διονύση Τζόβολο.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον τραυματισμό του Θόδωρου Κουτρουμάνη που χτύπησε σε σύγκρουσή του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο γόνατο. Ο παίκτης των Καλαβρύτων διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων για τις πρώτες βοήθειες και θα γνωρίσουμε την σοβαρότητα του τραυματισμού του σε περαιτέρω εξετάσεις, ελπίζοντας οτι δεν είναι κατι σοβαρό. 
Την θέση του στον αγωνιστικό χώρο πήρε ο Διονύσης Καλαμαράς. 
Στο 50΄ήρθε το γκολ της ισοφάρισης για τα Καλάβρυτα από απευθείας χτύπημα φάουλ του Δημήτρη Παπαδόπουλου (όπως μας δήλωσε ο... Κώστας Δημόπουλος, δεν βρήκε την μπάλα στην κεφαλιά που επιχείρησε και αυτή κατέληξε από τα πόδια του Παπαδόπουλου στα δίχτυα).
Τα Καλάβρυτα δεν ήθελαν να χάσουν, πίεσαν κι άλλο, και στο 76΄ ήρθε η γκολάρα σε δημιουργία Θόδωρου Αναγνωστόπουλου που πήδησε στα... ύψη και εκτέλεση υψηλού επιπέδου από τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο.
Το κερασάκι στην... τούρτα ήρθε στο 83΄ με τον Θόδωρο Αναγνωστόπουλο που με εξαιρετικό τρόπο, πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Ακράτας και με... βασανιστικό τρόπο η μπάλα πέρασε από την γραμμή της εστίας του, σφραγίζοντας μια σπουδαία νίκη για τα Καλάβρυτα.

Οι διαιτητές
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ήταν ο κ. Νίκος Χρονάς με βοηθούς τους κ. κ. Γιώργο Παυλόπουλο και Θόδωρο – Στέφανο Μπλίκα. Ο κ. Χρονάς χρεώνεται το μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Ακράτας. Ήταν ο ίδιος που "έσφαξε" τα Καλάβρυτα και στον εκτός έδρας αγώνα με τις Καμάρες.

MVP
Δύσκολη υπόθεση η ανάδειξη του καλύτερου σε αυτό το παιχνίδι. Σε αντίθεση με τον προηγούμενο αγώνα με την Ζήρια που ψαχναμε τον.. χειρότερο, σήμερα όλοι όσοι αγωνίστηκαν ήταν φοβεροί και τρομεροί. Το τίτλο του MVP όμως θα το μοιραστούν δύο. Ο ένας είναι ο Θόδωρος Αναγνωστόπουλος με ένα γκολ, μια ασίστ, πολλά χιλιόμετρα και... άπειρες μελανιές! Ο άλλος είναι, ο γερόλυκος Διονύσης Τζόβολος, που μόνο τερματοφύλακας δεν έπαιξε. Ξεκίνησε, δεξί εξτρέμ, γράφοντας πολλά χιλιόμετρα και κατέληξε στο δεύτερο ημίχρονο, κεντρικός αμυντικός που... σκούπιζε τα πάντα... ακόμα και με το σφύριγμα της λήξης... συνέχιζε να τρέχει!!!

Σύνθεση Καλαβρύτων:

Λέσης, Μπαχάς, Αλεξόπουλος, Παπαγεωργίου (44΄Κατεργάρης), Ντάλας, Δημόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζόβολος, Γ.Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμάνης (Διον. Καλαμαράς), Θ.Αναγωστόπουλος

Παραλειπόμενα:
Δυο σήμερα οι τραυματίες (Παπαγεωργίου και Κουτρουμάνης) ελπίζουμε και ευχόμαστε σύντομα περαστικά
Μπορεί να μην χιόνισε σήμερα αλλά το κρύο ήταν τσουχτερό με τις κουβέρτες να κάνουν πάλι εμφάνιση στον πάγκο των Καλαβρύτων.

Επόμενη αγωνιστική
Την ερχόμενη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου τα Καλάβρυτα θα αγωνιστούν στο γήπεδο της Νίκης Προαστίου όπου θα αντιμετωπίσουν την Αργυρά Πατρών (ώρα έναρξης 15:30)

     

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.