Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Η ΑΕΚ σκόνταψε στην Λάρισα - Ο Παναθηναϊκός ξέσπασε στην Κέρκυρα - Όλα τα στιγμιότυπα

Βαθμολογική απώλεια για την ΑΕΚ, η οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της ΑΕΛ και έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ξεφύγει στο +3, σε π...

Βαθμολογική απώλεια για την ΑΕΚ, η οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της ΑΕΛ και έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ξεφύγει στο +3, σε περίπτωση που κερδίσει την Ξάνθη το βράδυ της Κυριακής (21/01).

Οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ αποσυντόνισαν την ΑΕΚ η οποία παρατάχθηκε με «πειραματική» ενδεκάδα, αντικαθιστώντας για ακόμα μία φορά τον βασικό της τερματοφύλακα! Αυτή τη φορά έπαιξε ο Μπάρκας, αντί για τον Τσιντώτα. Παρότι είχε την κατοχή της μπάλας σε πολύ μεγάλο ποσοστό, η Ενωση παρουσίαζε σαφέστατη αδυναμία στο δημιουργικό τομέα και ως εκ τούτου όλη η επιθετική της παρουσία συνοψίζεται σε ένα σουτ του Μπακασέτα, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ στο 34'. Από την άλλη πλευρά η ΑΕΛ έπαιξε πολύ πιο έξυπνα, αφήνοντας χώρους και απειλώντας στις αντεπιθέσεις. 

Οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους με Ναζλίδη και Κρίζμαν στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, με το ματς όμως γρήγορα να βυθίζεται ξανά στη μετριότητα. Σκληρά μαρκαρίσματα, ένταση, πάθος ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά όμως έλειπαν οι ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο Χιμένεθ προχώρησε σε διορθωτικές κινήσεις, μία λογική (Μασούντ για να περάσει καμιά μπαλιά!) και μία... παράλογη με την αντικατάσταση του Μάρκο Λιβαγια, η οποία ωστόσο ίσως και να οφείλεται στον εκνευρισμό που έβγαζε ο Κροάτης. Στο τελευταίο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περιμένοντας να τους παρουσιαστεί η μεγάλη ευκαιρία απέναντι στην μαζική αμυντική γραμμή της ΑΕΛ. Μια ευκαιρία που δεν ήλθε ποτέ κι έτσι η επιθετικά ακίνδυνη ΑΕΚ, άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στη Λάρισα.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς (53΄λ.τρ. Μασούρας), Μιλοσάβλιεβιτς, Κρίζμαν (86΄ Χούμπτσεφ), Ναζλίδης (90+2΄ Περόνε).

ΑΕΚ (Φελίπε Ουφάνο): Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Κονέ, Μοράν, Λιβάγια (76΄ Κλωναρίδης), Χριστοδουλόπουλος (68΄ Μασούντ), Μπακασέτας, Αραούχο.


Παναθηναϊκός – Κέρκυρα 4-0
Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο της Κέρκυρας πιο εύκολα από οποιοδήποτε άλλο στην τρέχουσα σεζόν με το επιβλητικό 4-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι Δώνης (16΄), Γιόχανσον (33΄), Λουντ (70΄) και Αλτμαν (90΄) πέτυχαν τα γκολ των «πράσινων» που ανέβηκαν στην 8η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Κέρκυρα παραμένει στην προτελευταία.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Οικονόμου, Κουρμπέλης, Ινσούα, Τζανδάρης (57΄ Στάικος), Λουντ, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Χατζηγιοβάνης (80΄ Κουντουριώτης), Δώνης (81΄ Αλτμαν).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Σάκης Τσιώλης): Γιαννακόπουλος, Τουράμ (71΄ Αρτυματάς), Παμλίδης, Σπίνουλας, Σιόντης, Ρόλε (46΄ Μπαλάφας), Ιωάννου, Ντιόγκο (57΄ Μυτίδης), Γρομητσάρης, Γκράσι.


Τα αποτελέσματα του Σαββάτου:
Πλατανιάς – Λεβαδειακός  1-0
Παναθηναϊκός – Κέρκυρα 4-0
Λάρισα – ΑΕΚ   0-0

Το σημερινό πρόγραμμα:
15:00 ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης
17:15 Λαμία – Αστέρας Τρίπολης
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος
17:15 Παναιτωλικό – Πανιώνιος
19:30 Ολυμπιακός - Ξάνθη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.