HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Αδίκησε τον εαυτό της, σημάδευε δοκάρια και έχασε ένα "τρίποντο"

Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί "δικό της παιχνίδι" αυτό απέναντι στο Διακοπτό, αλλά η Α.Ε.Καλαβρύτων το έχασε, από δύο ...

Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί "δικό της παιχνίδι" αυτό απέναντι στο Διακοπτό, αλλά η Α.Ε.Καλαβρύτων το έχασε, από δύο τέρματα "δώρα", τα δοκάρια και την αστοχία. 
Μπορεί το Διακοπτό να έχει "καπαρώσει" την τρίτη προνομιούχο θέση για την άνοδο, αλλά τα Καλάβρυτα έδειξαν σε έναν ακόμα αγώνα οτι δεν υπάρχει αντίπαλος που δεν τον "παίζει" και να χάνει στις λεπτομέρειες αδικώντας τον εαυτό της και την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται στα Καλάβρυτα.

Ο αγώνας:
Όπως συνιδίζει η Α.Ε.Καλαβρύτων μπαίνει πάντα δυνατά. Στο 6' μ'ολις λεπτό, ο Καμπεράι, με ένα δυνατό ευθύβολο σουτ από το ύψος της περιοχής, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων.
Στο 9' τετ-α-τετ του Δημόπουλου με το πλασέ που επιχείρησε να περνά λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
Στο 14' από λάθος γύρισμα της άμυνα, με τον Λέση να κάνει λάθος εκτίμηση και  να ανατρέπει τον επιθετικό του Διακοπτού με τον διαιτητή Ανδριανό να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών που μετέτρεψε σε γκόλ ο Μητρόπουλος.
Στην συνέχεια τα Καλάβρυτα πίεσαν. Στο 20' περίτεχνη ενέργεια και σουτ του Κουτρουμάνη, με την μπάλα να περνά λίγο έξω από το τέρμα των αντιπάλων.
Στο 35' εξαιρετική προσπάθεια και σουτ του Κουτρουμάνη, βρήκε το εσωτερικό του οριζοντίου δοκαριού και... πέρασε-δεν πέρασε την γραμμή 
Στο Β' ημίχρονο ο αγώνας συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με τα Καλάβρυτα να πιέζουν για την ισοφάριση. Όμως στο 75 νέο λάθος γύρισμα και αδράνεια του τερματοφύλακα των Καλαβρύτων, έδωσαν το δεύτερο γκολ - δώρο στο Διακοπτό.
Στο 82' ο Μαρής βρέθηκε σε θέση βολής στο ύψος του πέναλτι αλλά ανετράπη από αμυντικό χωρίς να δοθεί παράβαση.
Στην εκπνοή του αγώνα, ήρθε το γκολ για τα Καλάβρυτα όταν ο Κατεργάρης σε χτύπημα κόρνερ, έστειλε την μπαλα, ¨συστημένη" στο κεφάλι του Ντάλλα που σημείωσε το τελικό 1-2.
Επόμενος σημαντικός αγώνας για τα Καλάβρυτα, την Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου στις 6μμ στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων όπου θα υποδεχθεί την Ζήρια σε εξ αναβολής αγώνα. 

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Μπαχάς (61΄ Τζόβολος), Χρ. Αλεξόπουλος (77΄ Κατεργάρης), Παπαγεωργίου, Ντάλας, Παπαδόπουλος, Θ. Αναγνωστόπουλος, Δημόπουλος, Μαρής, Κουτρουμάνης, Καμπεράϊ (67΄ Γ. Αναγνωστόπουλος).

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Γ. Χριστοδουλόπουλος, Ραμπαβίλας, Αργ. Λίβας, Ι. Παξιμάδης, Μ. Θεοδωρόπουλος (68΄ Γεωργίου), Χρ. Χριστοδουλόπουλος (89΄ Θεοδούλης), Μπακατσέλος, Μητρόπουλος (81΄ Κ. Θεοδωρόπουλος), Τσέντζος, Γ. Μαρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.