Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών τα "Πρόσωπα της Χρονιάς"

Σήμερα στις 7 το απόγευμα τα φώτα ανάβουν στη σκηνή του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών και οι πρωταγωνιστές παίρνουν θέση....

Σήμερα στις 7 το απόγευμα τα φώτα ανάβουν στη σκηνή του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών και οι πρωταγωνιστές παίρνουν θέση.
Η ώρα για να φωτιστούν τα «Πρόσωπα της Χρονιάς 2017» έφτασε.
Εκατό πρόσωπα και ομάδες που προσπάθησαν έκαναν την υπέρβασή τους και με το παράδειγμά τους μας δίδαξαν και μας ενέπνευσαν.
Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος της συγκεκριμένης διοργάνωσης της εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ».
Να αναδείξουμε τους ανθρώπους της κοινωνίας, της επιστήμης, της εκπαίδευσης, του αθλητισμού, της διοίκησης του πολιτισμού που τράβηξαν μπροστά τον εαυτό τους και μαζί παρέσυραν και όλους εμάς κόντρα στο ρεύμα της της απαισιοδοξίας και του αρνητισμού που δημιουργεί η κρίση.
Τα πρόσωπα και οι ομάδες που έγραψαν τη δική τους ιστορία συμπεριελήφθησαν στην ειδική έκδοση της «Π».
Σήμερα το βράδυ θα μάθουμε ποιους από αυτούς επέλεξε με την ψήφο του το αναγνωστικό μας κοινό τις προηγούμενες εβδομάδες, σπάζοντας ρεκόρ συμμετοχής στη διαδικασία της ψηφοφορίας.
Ξαναβρισκόμαστε, λοιπόν, απόψε, στο μεγαλοπρεπές, ζεστό και φιλόξενο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών.
Τιμώμενο πρόσωπο με πανελλήνια κοινωνική αναφορά ο πατήρ Αντώνιος Παπανικολάου, ψυχή της «Κιβωτού του Κόσμου».
Θα υπάρξει ειδική ενότητα στον τομέα της ποίησης. Μεταξύ των τιμώμενων προσώπων η μεγάλη λογοτέχνιδα Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ.
Η βραδιά θα ξεκινήσει ξεκινάει με τη δυναμική χορωδία της «Καντελένα» υπό τη διεύθυνση της Ελένης Παπαδοπούλου - Αραβαντινού και θα κλείσει με το μουσικό σχήμα του πατρινού συνθέτη και μαέστρου Τζόνι Ανδριόπουλου και τη σαγηνευτική Μυρτώ Καμβυσίδη στο μικρόφωνο.
Τους πρωταγωνιστές θα παρουσιάσουν η έμπειρη και δημοφιλής δημοσιογράφος Ράνια Θρασκιά και ο διευθυντής σύνταξης της «Π» Κωνσταντίνος Μάγνης.
Πρόσβαση στο χώρο της εκδήλωσης θα έχουν μόνον όσοι έχουν εξασφαλίσει πρόσκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.