HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Σύσκεψη του Γρ. Αλεξόπουλου με τον Δ/ντη Δ/νσης Αστυνομίας Αχαΐας για το νέο αστυνομικό μέγαρο

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου με τον  Ταξίαρχο Κοτρωνιά Νικόλαο,  Αστυνομ...

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου με τον  Ταξίαρχο Κοτρωνιά Νικόλαο,  Αστυνομικό  Διευθυντή  Αχαΐας, με θέμα την ανέγερση του νέου αστυνομικού κτιρίου στέγασης των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.. 
 Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης κ. Δριβίλας Δημήτριος, ο Αστυνομικός Δ/ντης Μιχαλόπουλος Γεώργιος, ο κ. Τσεκούρας Σταύρος Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, ο κ. Μπαλάσης Γεώργιος, Γενικός Γραμματέας  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας και ο κ. Αθανασόπουλος Αθανάσιος Ειδικός Συνεργάτης ΠΟΑΣΥ. 
Η ανάγκη κατασκευής ενός νέου κτιρίου στην Πάτρα που θα διευκολύνει την παροχή υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας προς τους συμπολίτες μας κρίθηκε ως πολύ σημαντική και απαραίτητη. 
 Ο κ. Αλεξόπουλος δήλωσε ότι « ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ως  Αχαΐα θεωρούμε ως μείζον θέμα την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου. Με την ευκαιρία της έλευσης του πρωθυπουργού της χώρας και υπουργών της κυβέρνησης την επόμενη εβδομάδα στην Πάτρα, θα θέσουμε εκ νέου το θέμα της ανάγκης εύρεσης λύσης. Παράλληλα τις επόμενες μέρες θα διεξαχθεί νέα σύσκεψη με τους αρμόδιους φορείς ( ΕΛ.ΑΣ, Δήμο Πάτρας) προκειμένου να συγκεκριμενοποιήσουμε και να υποβοηθήσουμε σε όλα τα βήματα ωρίμανσης του έργου».  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.