HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κοσμοσυρροή στην Ανοικτή πολιτική συγκέντρωση του Γιάννη Λαϊνιώτη

Η κοσμοσυρροή και το αδιαχώρητο που επικράτησε στις αίθουσες του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ», κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της Πρ...

Η κοσμοσυρροή και το αδιαχώρητο που επικράτησε στις αίθουσες του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ», κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτικού γραφείου του Α΄ επιλαχόντα βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. στην Αχαΐα Γιάννη Λαϊνιώτη, επισφράγισαν την ξεκάθαρη και ασυμβίβαστη επιλογή των ψηφοφόρων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων του νομού στο πρόσωπο του Πολιτευτή, να είναι εκείνος που θα τους εκπροσωπήσει στο επόμενο Κοινοβούλιο, όποτε κι αν διεξαχθούν εθνικές εκλογές.

Η επιλογή αυτή φάνηκε, όχι μόνο από το γεγονός ότι η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και οι αίθουσες αποδείχθηκαν μικρές για να υποδεχθούν τους φίλους και οπαδούς του Αχαιού Πολιτικού, αλλά και από την συγκινησιακή φόρτιση που ήταν έκδηλη από κάθε μία και κάθε έναν ξεχωριστά προς το πρόσωπο του Γ. Λαϊνιώτη.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατήρ Νικόλαος Σκιαδαρέσης ο οποίος ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους, στον Γιάννη Λαϊνιώτη και πρωτίστως «στην πατρίδα μας», ενώ χαιρετισμό απηύθυναν: Ο Βουλευτής Β  Θεσσαλονίκης & Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. κ. Γεώργιος Λαζαρίδης και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, που αμφότεροι έπλεξαν το εγκώμιο του Αχαιού Πολιτευτή αναδεικνύοντας: τον ακέραιο χαρακτήρα του, την πίστη του σε Αρχές και Αξίες που είναι συνδεδεμένες με κάθε Έλληνα πατριώτη, αλλά και την αναγκαιότητα να συνεχίσει τον πολυετή και χρήσιμο αγώνα του μέσα από τα έδρανα της Βουλής.
«Εσείς όλοι είστε η δικαίωση για τον τίμιο και ειλικρινή αγώνα που δίνω από τη πρώτη στιγμή, στο πλευρό του αρχηγού μας Πάνου Καμμένου, για την απαλλαγή της χώρας μας από τον δρόμο του οικονομικού ξεπεσμού στον οποίο την οδήγησαν οι πολιτικές της λαμογιάς, των νταβατζήδων και της διαφθοράς τα προηγούμενα χρόνια» τόνισε στην αρχή της ομιλίας του ο Γιάννης Λαϊνιώτης προσθέτοντας ότι το καλοβολεμένο σύστημα που επί χρόνια εγκαθίδρυσε ένα καθεστώς που με τις πολιτικές του και τις νοοτροπίες του οδήγησε τη χώρα σε φτωχοποίηση, τώρα πλέον βλέπει την πόρτα της εξουσίας ερμητικά κλειστή, από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. 

«Γι’ αυτό παραμένω στην πρώτη γραμμή, πιστός στρατιώτης. Και ούτε μια στιγμή δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας, τα κοινά μας όνειρα και τις αγωνίες μας για το αύριο των παιδιών μας. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, ούτε κάνω υπαναχωρήσεις. Έχω οδηγό μου το τρίπτυχο: Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια. Δεν προέρχομαι από κάποιο τζάκι, ούτε διακατέχομαι από σύνδρομα λαμογιάς και διαφθοράς. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντα ασυμβίβαστος», συμπλήρωσε ο Αχαιός Πολιτευτής για να παραδεχθεί ότι υπάρχουν και πικρίες και να προσθέσει:
«Πικρίες και οι απογοητεύσεις υπάρχουν. Αλλά η σωτηρία της χώρας είναι ανηφορικός δρόμος. Πολλοί θα κουραστούν, άλλοι θα δυσπιστήσουν. Όμως έχουμε ΟΛΟΙ χρέος να διατηρήσουμε την πίστη μας πως ο σκοπός θα εκπληρωθεί. Παραδέχομαι ότι υπάρχουν λάθη και παραλείψεις. Και υποχωρήσεις που μας πικραίνουν. Αλλά είναι αγώνας τίμιος και τιτάνιος για να βγούμε από το τούνελ των μνημονίων. Και είναι νικηφόρος αφού κερδίζουμε το στοίχημα της εξόδου από τα μνημόνια τον προσεχή Αύγουστο».

Υπό παρατεταμένα χειροκροτήματα ο κ. Λαϊνιώτης έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στο ζήτημα της Μακεδονίας, επαναλαμβάνοντας τη θέση που ξεκάθαρα διατύπωσε ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος στο Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος, ότι ο όρος «Μακεδονία» και παράγωγά του ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΟΣ !

Ενώ παράλληλα εκτόξευσε επίθεση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας κατηγορώντας τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για… «Εθνικά και ιστορικά απαράδεκτη ανευθυνότητα που φθάνει σε επικίνδυνα σημεία».
Στο τέλος, ο Γ. Λαϊνιώτης δεσμεύτηκε ότι: 
«Θα παραμείνω… αγωνιστής και μαχητής, για τον τόπο μου, όσο εσείς θα μου δίνετε την δύναμη που μου δώσατε σήμερα. Θα προσφέρω χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες. Θα είμαι πάντα παρών, για την πατρίδα μου, για την κοινωνία μου, για τους συμπολίτες μου».
Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρέστησαν όλα τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ. στην Αχαΐα, ο Εκπρόσωπος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας κ. Σταύρος Τσεκούρας, ενώ έλαμψε διά της παρουσίας της και νέα και κατά κοινή ομολογία επιτυχημένη Διοικητής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας κ. Βάσω Γεωργιοπούλου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ… 409 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
Ο κ. Λαϊνιώτης προέβη και στην είδηση που αφορά στην επαναλειτουργία του 409 Στρατιωτικού Νοσοκομείου τονίζοντας ότι από καιρού έχει ξεκινήσει προσωπική προσπάθεια σε συνεργασία με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, για αυτόν τον σκοπό.
Σύντομα θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις ώστε το 409 Στρατιωτικό Νοσοκομείο να επαναλειτουργήσει σαν ένα πρότυπο Πρωτοβάθμιο Ιατρικό κέντρο που θα αποτελείται από στρατιωτικούς ιατρούς όλων των Σωμάτων, και παράλληλα θα παρέχει φαρμακευτικό υλικό για στρατιωτικούς εν αποστρατεία και εν ενεργεία».
Ειδήσεις, όμως, «βγήκαν» και για το Μεταναστευτικό δεδομένης της παρουσίας του προσωπικού φίλου του κ. Λαϊνιώτη, Γ.Γ. Συντονισμού του Υπ. Εσωτερικών Τζανέτου Φιλιππάκου ο οποίος άλλωστε επισκέφθηκε επί διήμερο την Πάτρα προκαλώντας σύσκεψη στο λιμάνι για το Μεταναστευτικό. Ο Πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ. εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ξανά η Αχαϊκή πρωτεύουσα θα επιλυθεί άμεσα, χάριν στην ικανότητα και την πολιτική βούληση του κ. Φιλιππάκου και στη συνεργασία των τοπικών Αρχών, δηλώνοντας και ο ίδιος παρών σε κάθε προσπάθεια που γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.