HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλαβρυτινή επιτυχία στον 78ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Ο Θαλής»

Η Τοπουζίδου Χριστίνα μαθήτρια του γυμνασίου Καλαβρύτων συμμετείχε στον 78ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά  «Ο Θαλής » κ...

Η Τοπουζίδου Χριστίνα μαθήτρια του γυμνασίου Καλαβρύτων συμμετείχε στον 78ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά  «Ο Θαλής » και προκρίθηκε   μαζί με 963 ακόμα μαθητές της γ’ γυμνασίου από όλη την Ελλάδα για τον δεύτερο μαθηματικό διαγωνισμό του «Ευκλείδη» . Από τον νομό Αχαΐας πέτυχαν 29 μαθητές της γ’ γυμνασίου  και αξιοσημείωτο είναι ότι οι 28 είναι από σχολεία της Πάτρας. Η αγάπη για την επιστήμη των Μαθηματικών και η απόκτηση πολύτιμης εμπειρίας από την συμμετοχή σε πανελλαδικούς μαθητικούς διαγωνισμούς αποτελούν  τα κίνητρα των παιδιών αυτών , όπου αξιολογούνται οι δυνατότητες, οι σκέψεις και το ταλέντο τους.
Εκτός όμως από τους διαγωνισμούς η Χριστίνα είναι και μία μικρή Youtuber αφού με την βοήθεια του πατέρα της ανεβάζει βιντεάκια όπου παίζει τραγούδια με το αρμόνιό της. (https://www.youtube.com/watch?v=B3zAx3QaOqM)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.