Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 25-1-2018

Εργατικό ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ημεδαπού Από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για...

Εργατικό ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ημεδαπού
Από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για εργατικό ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό 65χρονου ημεδαπού, το οποίο έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στην Πάτρα.
Ειδικότερα, ενώ ο 65χρονος εκτελούσε εργασίες ελαιοχρωματισμού σε ικρίωμα εξωτερικής τοιχοποιίας, οικίας 28χρονου ημεδαπού, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε την ισορροπία του και  κατέπεσε στο κενό από ύψος τεσσάρων μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ο 40χρονος υπεύθυνος εργολάβος.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων στην Πάτρα,  τρεις φιάλες αλκοολούχων ποτών, αλλά έγινε αντιληπτός από τον υπεύθυνο ασφαλείας του καταστήματος, ο οποίος ειδοποίησε τους αστυνομικούς, που μετέβησαν άμεσα στον τόπο του περιστατικού και συνέλαβαν τον δράστη.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε και ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο δράστης  από 10 έως 12-01-2018 είχε διαπράξει ακόμη τρεις κλοπές αλκοολούχων ποτών στο ίδιο κατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.