HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 18/1/2018

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 23χρονος ...

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε προϊόντα αξίας (78) ευρώ, από πολυκατάστημα,
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι την ίδια ημέρα ο δράστης με τη  μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε μέσα σε κατάστημα «ίντερνετ καφέ» ένα κινητό τηλέφωνο, από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.
Επισημαίνεται ότι, τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό αλλοδαπού
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, το οποίο έλαβε χώρα σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, όπου δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 31χρονος, υπήκοος Πακιστάν, με συνεπιβάτη έναν 19χρονο ομοεθνή του, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ανετράπη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου και τον τραυματισμό του 19χρονου, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο  Πατρών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Από το Τμήμα Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών των  συνθηκών πρόκλησης  του τροχαίου ατυχήματος.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Ρίο Πατρών, από  αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για διακεκριμένες κλοπές
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να εισέλθει σε  κατάστημα με είδη οικιακού εξοπλισμού, ιδιοκτησίας 42χρονου ημεδαπού στην Πάτρα, αλλά δεν ολοκλήρωσε την πράξη του, καθώς ήχησε το σύστημα συναγερμού και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στον τόπο του περιστατικού.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο δράστης κατά  το χρονικό διάστημα από 24-12-2017 έως και 13-01-2018, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Πάτρας, είχε διαπράξει ακόμη δύο κλοπές, σε εταιρεία μεταφορών και σε καφετέρια, κατά τις οποίες είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και μια τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.