Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έχασε αλλά έπαιξε...

Ο Ολυμπιακός στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι στη Γιουβέντους στο "Γ. Καραϊσκάκης", όμως η αδυναμία του να μετουσιώσει κάποια α...

Ο Ολυμπιακός στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι στη Γιουβέντους στο "Γ. Καραϊσκάκης", όμως η αδυναμία του να μετουσιώσει κάποια από τις ευκαιρίες του σε γκολ τον "καταδίκασε" σε ακόμη μία ήττα στο φετινό Champions League (0-2). Χουάν Κουαδράδο (15') και Φεντερίκο Μπερναντέσκι (89') τα γκολ των Μπιανκονέρι, που δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους. Είχε δοκάρι με τον Μοχάμεντ Μπεν ο Ολυμπιακός.
  
Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Σεμπά (46' Μάριν), Οτζίτζα (62' Φορτούνης), Πάρντο, Τζούρτζεβιτς (70' Μπεν).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Στσέσνι, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Μπαρτζάλι (70' Ρουγκάνι), Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Ματουϊντί, Ντόουγκλας Κόστα, Κουαδράδο (84' Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα (62' Πιάνιτς), Ιγκουαΐν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.