Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χωρίς ρεύμα η πόλη των Καλαβρύτων από πτώση κολόνας στα Νιάματα - Σύντομα η αποκατάσταση

Χωρίς ρεύμα από χθες το βράδυ η π΄πολη των Καλαβρύτων. Η ζημιά έχει εντοπιστεί στην περιοχή Νιάματα όπου υπάρχει πτώση κολώνας. Συνεργεία...

Χωρίς ρεύμα από χθες το βράδυ η π΄πολη των Καλαβρύτων. Η ζημιά έχει εντοπιστεί στην περιοχή Νιάματα όπου υπάρχει πτώση κολώνας. Συνεργεία της ΔΕΔΗΕ έχουν εντοπίσει το πρόβλημα και σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS η ζημιά και η ηλεκτροδότηση θα αποκατασταθεί σήμερα εως το απόγευμα
Όπως ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, «υπάρχει διακοπή της ηλεκτροδότησης, τόσο σε κοινότητες, όσο και μέσα στην πόλη των Καλαβρύτων, προσθέτοντας ότι «σε επικοινωνία που είχα με τους υπεύθυνους της ΔΕΗ, μου είπαν ότι μέχρι τις μεσημβρινές ώρες θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση».

Όσον αφορά στο οδικό δίκτυο, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος ανέφερε ότι «διανοίγονται όλες οι βασικές οδικές αρτηρίες και μέχρι το μεσημέρι θα έχουμε αποκαταστήσει την κυκλοφορία», συμπληρώνοντας ότι «μας ευνοούν οι καιρικές συνθήκες, αφού έχει σταματήσει η χιονόπτωση».

Στην συνέχεια, όπως είπε ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, «θα μπούμε μέσα στις κοινότητες ώστε να βοηθήσουμε τους δήμους στον καθαρισμό των δρόμων».

Στο μεταξύ πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν ξεκινήσει από την Πάτρα και την Χαλανδρίτσα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν εξαμελή οικογένεια που βρίσκεται αποκλεισμένη, λόγω του χιονιού, μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή Τσαπουρνιά, χωρίς όμως να κινδυνεύει.

Ειδικότερα, έχουν ξεκινήσει ένα ερπυστιοφόρο όχημα της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα και πυροσβεστικά οχήματα από την Χαλανδρίτσα, προκειμένου να ανοίξουν τον δρόμο, να φθάσουν το σπίτι και να παραλάβουν τα μέλη της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.