Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Ξεπέρασαν τις 800 οι συμμετοχές για τον Αγώνα Δρόμου Θυσίας!

Ξεπέρασαν τους 800 έως τώρα, οι δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή, για να συμμετάσχουν στον Αγώνα Δρόμου Θυσίας Καλαβρύτων, 10.000 μέτ...

Ξεπέρασαν τους 800 έως τώρα, οι δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή, για να συμμετάσχουν στον Αγώνα Δρόμου Θυσίας Καλαβρύτων, 10.000 μέτρων, που διοργανώνουν, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, από κοινού, ο Δήμος Καλαβρύτων και το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στη μνήμη των θυμάτων του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Ο Αγώνας Δρόμου, θα ξεκινήσει, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:30, από το Σταθμό του Οδοντωτού Καλαβρύτων, θα διανύσει απόσταση 5.000 μέτρων, μέχρι τη διασταύρωση προς Βραχνί και Σούβαρδο, και θα επιστρέψουν, στο Σταθμό του Οδοντωτού Καλαβρύτων (σύνολο: 10.000 μέτρα).

Οι δρομείς, πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης, τουλάχιστον μιάμιση (1:30) ώρα νωρίτερα, για την παραλαβή του αριθμού τους (BIB Numbers). 
Διαδρομή: Η διαδρομή του αγώνα είναι επίπεδη με ελαφριά κατωφέρεια και ανωφέρεια συνολικής απόστασης 10 χιλιομέτρων

Εκκίνηση: Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 10 Δεκ 17 και ώρα 11:30 έμπροσθεν του Σταθμού του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα. Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να παρευρίσκονται στην εκκίνηση τουλάχιστον 1:30 ώρα νωρίτερα (10:00) για την παραλαβή των αριθμών (ΒΙΒ Numbers).

Τερματισμός: Έμπροσθεν του Σταθμού του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα.

Τροφοδοσία: Θα υπάρξει σταθμός τροφοδοσίας με νερά στο 5ο χλμ, όπως και στον τερματισμό.

Ιατρική Κάλυψη: Θα υπάρξει ιατρική κάλυψη του αγώνα με μέριμνα του Δήμου Καλαβρύτων.

Βραβεύσεις: Θα απονεμηθούν έπαθλα στους έξι πρώτους άνδρες και στις έξι πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Επίσης σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής με θέμα το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων.

Παραλαβή Αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει την ημέρα του αγώνα από τη Γραμματεία που θα λειτουργεί στον χώρο της εκκίνησης από τις 09:00. 

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, με αφορμή τη διεξαγωγή του τρίτου (3ου) Δρόμου Θυσίας Καλαβρύτων, δήλωσε:
«Καλώ τους Καλαβρυτινούς συμπολίτες μας και ιδίως τους νέους και τις νέες μας, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, νέο και νέα, να δώσουν το παρόν, με τη συμμετοχή τους στον 3ο Αγώνα Δρόμου Θυσίας Καλαβρύτων, 10.000 μέτρων, που διοργανώνει, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:30, ο Δήμος Καλαβρύτων, μαζί με το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενόψει της 74ης επετείου του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, της 13ης Δεκεμβρίου 1943, με σκοπό τη διατήρηση της μνήμης του και την ανάδειξη των μηνυμάτων και των αξιών, που, αυτό, εκπέμπει. 
Τα μηνύματα και οι αξίες της Ειρήνης, της Ελευθερίας, της καταδίκης του πολέμου, της καταδίκης του ναζισμού, του φασισμού και κάθε μορφής ολοκληρωτισμού, είναι τα διαχρονικά και πάντα επίκαιρα μηνύματα, που εκπέμπουν τα Καλάβρυτα και το συγκλονιστικό Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.
Όσοι συμμετάσχουν στον Αγώνα Δρόμου Θυσίας Καλαβρύτων και ιδίως οι μαθητές των παραγωγικών στρατιωτικών σχολών, αλλά και όλοι, γενικά, οι δρομείς, ενστερνίζονται τις αρχές και τις αξίες αυτές και με τη συμμετοχή τους στον Αγώνα, τις αναδεικνύουν, τις προβάλλουν και τις διατρανώνουν. 
Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ.κ. Πάνο Καμμένο και Δημήτρη Βίτσα, αντίστοιχα, τους Αρχηγούς των Επιτελείων, το Διοικητή του ΑΣΑΕΔ, Καλαβρυτινό, Ταξίαρχο (ΠΝ), Σπύρο Ανδριόπουλο, και όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που αγκάλιασαν και στηρίζουν αυτόν τον συμβολικό αγώνα τιμής και μνήμης στους άδικα εκτελεσθέντες Καλαβρυτινούς συμπολίτες μας, από τους ναζί κατακτητές». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.