Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της Ημέρας 6/12/17

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών έ...

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης (26) μηνών και χρηματική ποινή (1.800) ευρώ, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 29, 23 και 18 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού με μια 20χρονη ημεδαπή, στις (3-12-2017) τα ξημερώματα, βρισκόμενοι σε μπαρ, αφαίρεσαν το πορτοφόλι μιας ημεδαπής, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, καθώς και ένα κλειδί αυτοκινήτου ιδιοκτησίας της μητέρας της.
Στην συνέχεια ο 23χρονος με τον 29χρονο εντόπισαν το αυτοκίνητο της παθούσας, το οποίο αφαίρεσαν και αφού το μετέφεραν σε φανοποιείο του 29χρονου στην Πάτρα, αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για έκρηξη διακεκριμένη κλοπή και φθορά κατά συναυτουργία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση έκρηξης και φθορών καθώς και διάπραξη κλοπής σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, διάνοιξαν με έκρηξη την θύρα εξόδου χρημάτων από αυτόματη ταμειολογιστική μηχανή (Α.Τ.Μ.), που βρίσκεται σε κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων στην Οβρυά Πατρών και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.