HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 13ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Στην πολύπαθη Μάνδρα Αττικής βρέθηκαν σήμερα μέλη του Δ.Σ.του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων για να παραδώσουν παραδόθηκαν τρόφιμα και...

Στην πολύπαθη Μάνδρα Αττικής βρέθηκαν σήμερα μέλη του Δ.Σ.του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων για να παραδώσουν παραδόθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στου πληγέντες συνανθρώπους μας. 
Η παράδοση των δεμάτων έγινε σήμερα και όχι τυχαία, αφού είναι η ημέρα μνήμης στο Ολοκαυτώματα των Καλαβρύτων. Έτσι τα μέλη του Συλλόγου βρέθηκαν στο Πνευματικό κέντρο Αγίου Κωσταντίνου και Ελένης του Δήμου Μάνδρας Αττικής σε μία συμβολική αλλά και ουσιαστική αξιέπαινη κίνηση τους
Όπως μας ανέφεραν η Διοίκηση του Συλλόγου επιλέχτηκε η ημερομηνία  η 13η Δεκεμβρίου ως συμβολική, λόγω της καταστροφής της πόλης μας από τους Ναζί αλλά και η αυτοπ΄ροσωπη παρουσία μας για να βρεθούμε κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ευχαριστούν δε, όλους όσους  συμμετείχαν στη  συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μανεσίου και τα Σούπερ Μάρκετ Σπυρόπουλος Γεώργιος και Τσαβαλάς Αχιλλέας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.