Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 11/12/17

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 33χρονος αλλοδαπό...

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Παλαιστίνης, διότι χθες τα ξημερώματα, ενεργώντας από κοινού με ακόμα έναν άγνωστο δράστη, παραβίασαν πόρτα πρακτορείου Ο.Π.Α.Π. ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν μία  τηλεόραση.
Επισημαίνεται ότι η κλεμμένη τηλεόραση βρέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για κλοπή κατά συναυτουργία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες το μεσημέρι, ενεργώντας από κοινού με ακόμα ένα άγνωστο δράστη, που αναζητείται, με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από οικία ηλικιωμένης ημεδαπής στο Άνω Καστρίτσι Ρίου Πατρών, το χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους 7,8 γραμμαρίων, καθώς και ένα ναρκωτικό δισκίο.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση των νόμων περί όπλων και προστασίας ζώων συντροφιάς
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος από 8-12-2017 έως 9-12-2017 στην Πάτρα, πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο ένα αδέσποτο ζώο συντροφιάς (γάτα), τραυματίζοντάς το στο πόδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.