HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Europa League: Η μεγάλη ομάδα στο γήπεδο ήταν η Α.Ε.Κ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΕΚ διατήρησε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι ανέπαφη την εστία της απέναντι στη Μίλαν (0-0), παίρνοντας ακόμη ένα σημαντικό βαθμό στο...

Η ΑΕΚ διατήρησε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι ανέπαφη την εστία της απέναντι στη Μίλαν (0-0), παίρνοντας ακόμη ένα σημαντικό βαθμό στον όμιλό της στο Europa League. Ανασταλτικά σχεδόν αψεγάδιαστοι οι Κιτρινόμαυροι, που αυτή τη φορά δεν... άφησαν τον Ανέστη να γίνει ήρωας.

Η ΑΕΚ, η οποία παρατάχθηκε με σχήμα 3-5-2, τον Μπακάκη στην αμυντική τριάδα, τον Λιβάγια εκτός και τον Μπακασέτα πίσω από τους Λάζαρο - Αραούχο, διένυσε ένα πρώτο ημίχρονο κατά το οποίο στάθηκε εξαιρετικά στο ανασταλτικό κομμάτι, μην αφήνοντας τη Μίλαν να φτάσει σε κάποια αξιομνημόνευτη τελική προσπάθεια.

Άπαντες ήταν προσηλωμένοι στο αμυντικό πλάνο, ωστόσο περισσότερο απ' όλους ξεχώριζαν οι Σιμόες και Γιόχανσον, οι οποίοι δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους επ' ουδενί να αναπτυχθούν από τον άξονά τους.

Σε ό,τι αφορά το δημιουργικό κομμάτι, η Ένωση "κολλούσε" όταν η μπάλα έφτανε στο επιθετικό 1/3 της, με τις πρωτοβουλίες και τους αυτοματισμούς των Μπακασέτα, Λάζαρου και Αραούχο να πέφτουν τις περισσότερες φορές στο "κενό". Οι Κιτρινόμαυροι απείλησαν μόνο με δύο εξαιρετικά μακρινά σουτ του Γκάλο (12', 45+1') και ένα σουτ του Λόπες από πλάγια θέση, έπειτα από όμορφη αντεπίθεση.

Στο δεύτερο 45λεπτο το παιχνίδι "άνοιξε" απότομα, με τη Μίλαν να ανεβάζει την απόδοσή της στο ξεκίνημα. Βέβαια, η πρώτη ευκαιρία άνηκε στην ΑΕΚ και στον Βράνιες, με τον Βόσνιο να απειλεί με κεφαλιά στο 47', όμως οι δύο επόμενες ήρθαν για τους Ροσονέρι και λίγο έλειψε να κάνουν σοβαρή ζημιά στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Πρώτος ο Ρομανιόλι, όταν ο Ανέστης σταμάτησε το πλάσε του στο 56', και δεύτερος ο Μοντολίβο, όταν σούταρε από πλάγια θέση και είδε την μπάλα να "σταματά" στο δεξί δοκάρι του Έλληνα γκολκίπερ.

Κάπου εκεί, ωστόσο, τελείωσαν και οι μεγάλες φάσεις της Μίλαν. Η κίνηση του Μανόλο Χιμένεθ να περάσει τον Κώστα Γαλανόπουλο στη θέση του Μπακασέτα ήταν αρκετή για να επαναφέρει την Ένωση στην ισορροπία του πρώτου ημιχρόνου.

Η ελληνική ομάδα είχε ορισμένα αξιόλογά σουτ ακόμη με τον Γκάλο (67'), ο οποίος ήταν αναμφισβήτητα ανάμεσα στου 2-3 κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ απόψε, και τον Γιόχανσον (90'), τίποτα όμως που ν' ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Ντοναρούμα.

Το φινάλε βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν ακόμη έναν καθοριστικό βαθμό, να φτάνουν στους έξι στον όμιλό τους και να είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους "32" του θεσμού, μαζί με τη σημερινή αντίπαλό τους.

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπακασέτας (66' Γαλανόπουλος), Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο (79' Γιακουμάκης).

Μίλαν (Βιντσέντζο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Μουσάκιο, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Λοκατέλι (67' Κεσιέ), Μοντολίβο, Μπορίνι, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Τσαλχάνογλου, Αντρέ Σίλβα (81' Κάλινιτς), Κουτρόνε (46' Σούσο).

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου 
Μίλαν 8 (8-3) 
ΑΕΚ 6 (4-3) 
Ριέκα 3 (7-10) 
Αούστρια Βιέννης 4 (8-11) 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.