HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με Πάθος και Αποφασιστικότητα τα Καλάβρυτα επιβλήθηκαν του Κεραυνού (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Με πάθος, δύναμη και αποφασιστικότητα, η Α.Ε.Καλαβρύτων επιβλήθηκε του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου με 1-0 σε ένα δυνατό (όχι αντιαθλητικό)...

Με πάθος, δύναμη και αποφασιστικότητα, η Α.Ε.Καλαβρύτων επιβλήθηκε του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου με 1-0 σε ένα δυνατό (όχι αντιαθλητικό) παιχνίδι με πολλά μαρκαρίσματα και αρκετούς τραυματισμούς που πραγματοποιήθηκε υπό το φως των προβολέων σε μία όμορφη βραδιά.
🔺Ο αγώνας
Η ομάδα των Καλαβρύτων μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες πριν σημειώσει το μοναδικό τέρμα του αγώνα στο 16' με κεραυνό του Θ. Αναγνωστόπουλου που άφησε εμβρόντητο τον τερματοφύλακα του Κεραυνού (δείτε το βίντεο). 
Στο 22' έπειτα από ωραία προσπάθεια και σουτ του Πολυζωγόπουλου η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Θωμά.
Στη συνέχεια η ομάδα της Πάτρας προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι παίζοντας κυρίως από τα πλάγια με ορεξάτους και καλούς νεαρούς παίκτες, που δεν μπορούσαν όμως να διασπάσουν την καλά οργανωμένη και αποφασιστική άμυνα των Καλαβρύτων.
Στο 44' ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός του Πολυζωγόπουλου. Σε διεκδίκηση της μπάλας με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να υποστεί ρινικό κάταγμα και να διακομισθεί αρχικά στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων και από κει στο Νοσοκομείο του Ρίου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως ουσία με τα Καλάβρυτα να κλείνουν χώρους, να παίζουν έξυπνα και με αντεπιθέσεις δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία όπως αυτή με τον Κουτρουμάνη στο 54', τον Γ. Αναγνωστόπουλο στο 67' και τον Θ. Αναγνωστόπουλο στο 76' 

👍Ρεσιτάλ διαιτησίας
Άξιο αναφοράς είναι η εξαιρετική παρουσία του Διαιτητή Κώστα Ανδριανού με άξιους συμπαραστάτες τους κ.κ. Γιώργο Παυλόπουλο και Γιάννη Ιωαννίδη. Χωρίς να χάσουν καμία φάση, έδωσαν σωστές υποδείξεις χωρίς να αδικήσουν καμία από τις ομάδες.

⏩Συνθέσεις:
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Κωστής Βλάχος): Λέσσης, Μπαχάς, Αλεξόπουλος, Παπαγεωργίου, Ντάλλα,ς Παπαδόπουλος,Κουτρουμάνης (84' Τζόβολος), Δημόπουλος, Πολυζωγόπουλος (46' Καμπεράι), Γ.Αναγνωστόπουλος (80'  Καλαμαράς) Θ.Αναγνωστόπουλος (90' Τσαβαλάς Γ.)
ΑΓΙΟΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Τάσος Γιαλλούρης): Θωμάς, Μπουρνάκας (68' Αγγελόπουλος), Αβραμόπουλος, Παπαχρονόπουλος, Βετούλας Μηλάτος, Jaha, Μπούρικας, Θωμάς Μαραγκός (78' Κρίκας), Δημητρίου 

Παραλειπόμενα:
😡Τρίτωσε το κακό με τους σοβαρούς τραυματισμούς στην ομάδα των Καλαβρύτων. Μετά τους Φάκο και Καλαμαρά ήρθε ο σημερινός τραυματισμός του Πολυζωγόπουλου που υπέστη ρινικό κάταγμα.
😥Ένος λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα, στην μνήμη του 32χρονου ποδοσφαιριστή, Βασίλη Γιοβάνη του Ατρομήτου Λάππα, που έφυγε ξαφνικά από την ζωή.
💪Σκληρό αλλά όχι αντιαθλητικό ήταν το σημερινό παιχνίδι με τον γιατρό του αγώνα κο Νασιώτη να κάνει ουκ ολίγες επισκέψεις στον αγωνιστικό χώρο.
😎"Γυάλιζε το μάτι" των παικτών της Α.Ε.Κ. που ήθελαν τη νίκη και τα κατάφεραν με το πάθος που αγωνίστηκαν.
😉Καλοδουλεμένη η ομάδα του Κεραυνού με τους πιστιρικάδες της να είναι εξαιρετικοί
💣Διακριθέντες όλοι, τόσο αυτοί που αγωνίστηκαν στην αρχική ενδεκάδα όσο και αυτοί που ήρθαν από τον πάγκο. Σε δύο όμως θα... δώσουμε το βραβείο του MVP, στον Δημήτρη Παπαδόπουλο, που σήμερα έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι, μοιράζοντας, κόβοντας και δημιουργώντας και στον Θόδωρο Αναγνωστόπουλο που εκτός από τον κεραυνό που εξαπέλυσε, σημειώνοντας το γκολ για τα Καλάβρυτα, βρισκόταν σχεδόν πάντα, όπου υπήρχε και η μπάλα.
  
  
   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.