HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ημερίδα - Αφιέρωμα στον Γιάννη Κουτσοχέρα

Ημερίδα για τον Γιάννη Κουτσοχέρα, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου στην Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών στην Αθήνα. Στην εκδή...

Ημερίδα για τον Γιάννη Κουτσοχέρα, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου στην Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών στην Αθήνα.
Στην εκδήλωση - αφιέρωμα, παραβρέθηκε και μίλησε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Γιώργος Λαζουράς ο οποίος όπως τόνισε, "τιμάμε τον Άνθρωπο, τον Ποιητή, τον Πολιτικό, τον Οραματιστή, τον Ποιητή των Καλαβρύτων". 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κος Σωτήριος Τσενές
Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι οι Κώστας Καρούσος, Πρόεδρος της Ε.Ε.Λ., Παύλος Ναθαναήλ, τ. πρόεδρος και νυν Αντιπρόεδρος της Ε.Ε.Λ., Ανδρέας Δρίτσας, Πρόεδρος του Ομίλου Εξυπηρετητών, Παναγιώτης Καραφωτιάς, Πανεπιστημιακός, πρ. Διευθυντής του γραφείου του Ο.Η.Ε. η, Φοίβη Στεφανοπούλου Μπαλατσούρα, Διευθύντρια του περιοδικού «νέα σκέψη». 
Ενώ μίλησαν οι, Λέτα Κουτσοχέρα, Πρόεδρος του «Διεθνούς Ιδρύματος Γιάννη και Λένας Στρέφη Κουτσοχέρα», Ποιήτρια – Εικαστικό και μέλος της Ε.Ε.Λ., η Φαίδρα Ζαμπαθά Παγουλάτου, Ποιήτρια, Δοκιμιογράφος, πρ. Γ. Γ. Ε.Ε.Λ., ο Γιώργος Ανωμερίτης, Οικονομολόγος, πρ. Υπουργός, Ποιητής, η Βάνα Μπεντεβή, Πρόεδρος της Ι.Λ.Ε.Α. (Ιστορική Λαογραφική Εταιρία Αιγίου), Ιστορικός, Κριτικός Λογοτεχνίας και η Παρασκευή Κωστοπέτρου Ποιήτρια, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Εξυπηρετητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.