HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο - Τα θέματα

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την 27η του μηνός Νοεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα: 14...

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την 27η του μηνός Νοεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα: 14.00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί κατάρτισης του Τεχνικού Προγράμματος εκτελεστέων έργων έτους 2018 του Δήμου Καλαβρύτων και περί του ετήσιου προγράμματος δράσης έτους 2018 του Δήμου Καλαβρύτων.

2. Περί παγώματος και μη αναπροσαρμογής, για ΠΕΜΠΤΗ συνεχόμενη χρονιά, των πάσης φύσεως τελών και δικαιωμάτων που ισχύουν και για το έτος 2018.

3. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικον. έτους 2017.

4. Περί έγκρισης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 που ψήφισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛOYΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ (ΔΗ.Κ.ΕΚ. – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ) Δήμου Καλαβρύτων με την υπ’ αριθμόν 26/09-12-2016 απόφασή του.

5. Περί έγκρισης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017, του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου, του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος (Δ.Μ.Κ.Ο.).

6. Περί της υπ’ αριθμ. 54/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία: «ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ», περί τροποποίησης του προϋπολογισμού έτους 2017.

7. Περί αποδοχής και διάθεσης των ποσών € 39.500,00 από Γ΄ Κατανομή και € 39.500,00 από Δ΄ Κατανομή, των ΚΑΠ του ΥΠ. ΕΣ., για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων του Δήμου, έτους 2017.

8. Περί έγκρισης του Κανονισμού Εσωτερικής Λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας Καλαβρύτων.

9. Περί έγκρισης της υπ’ αριθμ. 17/2017 μελέτης προμήθειας σωλήνων ύδρευσης Τ.Κ. Δάφνης, της Δ.Ε. Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων προϋπολογισμού 44.183,68 ευρώ και τρόπου ανάθεσης της προμήθειας αυτής.

10. Περί γνωμοδότησης, του Δημοτικού Συμβουλίου, επί της πρότασης της μελετητικής εταιρείας ΜΕΔΕ για την οριοθέτηση του ρέματος Δάφνης, στα πλαίσια της ωρίμανσης και προετοιμασίας του έργου: «Κατασκευή Μονάδας επεξεργασίας Λυμάτων Δάφνης» της Δ.Ε. Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων.

11. Περί επιχορήγησης του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος (Δ.Μ.Κ.Ο.).

12. Περί επιχορήγησης των αναγνωρισμένων αθλητικών συλλόγων και σωματείων του Δήμου Καλαβρύτων {Αθλητική ΄Ενωση Καλαβρύτων (Α.Ε.Κ.), Αθλητικός ΄Ομιλος Σκεπαστού (Α.Ο. Σκεπαστού) και Σκακιστικός Επιμορφωτικός ΄Ομιλος Καλαβρύτων Επαρχίας (Σ.ΕΠ.Ο.Κ.Ε.)}.

13. Περί του αιτήματος του Ι.Ν. Αγ. Ιωάννου Προδρόμου οικισμού Μουρικίου και της από 12-09-2016 αίτησης -12- κατοίκων της Τ.Κ. Προφήτη Ηλία, Δ.Ε. Καλαβύτων, για δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του κτιρίου του πρώην Δημοτικού Σχολείου Μουρικίου που έχει παύσει να λειτουργεί, για να χρησιμοποιείται ως πνευματικό κέντρο και για κοινωνικές εκδηλώσεις.

14. Περί παραχώρησης του κτιρίου και του αύλειου χώρου του Δημοτικού Σχολείου (το οποίο έχει παύσει να λειτουργεί), στον Εκπολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο «Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΛΕΙΤΩΡ» Κάτω Δρυμού, της Τ.Κ. Δρυμού της Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.

15. Περί έγκρισης και υποβολής τεκμηριωμένων αιτημάτων προς τον Προϊστάμενο της Οικονομικής Υπηρεσίας (ΠΟΥ) του Δήμου, για την ανάληψη υποχρεώσεων και πραγματοποίησης δαπανών για τις οποίες διατάκτης είναι το Δημοτικό Συμβούλιο. (Δαπάνες για υποστήριξη ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης συνεδρίων-διαλέξεων-συναντήσεων που διοργανώνει ο Δήμος Καλαβρύτων, για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας και άλλες).

16. Περί έγκρισης και υπογραφής των συνταχθέντων, από τον προϊστάμενο της οικονομικής υπηρεσίας, σχεδίων απόφασης ανάληψης υποχρεώσεων, για την πραγματοποίηση των δαπανών του Δήμου για τις οποίες διατάκτης είναι το Δημοτικό Συμβούλιο. (Δαπάνες για υποστήριξη ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης συνεδρίων-διαλέξεων-συναντήσεων που διοργανώνει ο Δήμος Καλαβρύτων, για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας και άλλες).

17. Περί διαγραφής χρεών από τους χρηματικούς καταλόγους της Δ.Ε. Καλαβρύτων.

18. Περί διαγραφής χρεών από τέλη παραβίασης του Κ.Ο.Κ.

19. Περί επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων, ποσών 37,20 €, 57,20 € και 49,60 € από δημοτικά τέλη ύδρευσης και νεκροταφείου στους δικαιούχους Χρήστο Παντελή, κληρονόμους Σωτήρη Χαμακιώτη και Γεώργιο Τσίπη αντίστοιχα.

20. Περί επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων, ποσού 322,81 € από δημοτικά τέλη, στον δικαιούχο Δημήτριο Μιχ. Μέρμηγκα .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.