Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας στην Αργολίδα

Μια εξαιρετική εκδήλωση έλαβε χώρα το Σάββατο 18/11/2017 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λυγουριού » στην Επίδαυρο, όπου μετά από πρ...

Μια εξαιρετική εκδήλωση έλαβε χώρα το Σάββατο 18/11/2017 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λυγουριού » στην Επίδαυρο, όπου μετά από πρόσκληση του Δήμου Επιδαύρου τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας, χόρεψαν χορούς από την Πελοπόννησο και τον Έβρο.
Η Πρόεδρος κ. Κατερίνα Ασημακοπούλου, πρόσφερε ένα καλάθι με προϊόντα της Αχαΐας και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ Κώστα Γκάτζιο και τον Πρόεδρο της Δ/Κ Ασκληπιείου κ Παναγιώτη Καψάλη καθώς και όλους τους συντελεστές για την άψογη διοργάνωση.
Στο χορευτικό αυτό αντάμωμα συμμετέχουν ο Μορφωτικός Σύλλογος Σερβίων «Τα Κάστρα» , ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλλογος Πατρών καθώς και οι τοπικοί  σύλλογοι «Χορευτικός Σύλλογος Αργολίδας» και «Φίλοι της Παράδοσης».
Η συνάντηση έγινε 18-11-2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λυγουριού στις 8 μ.μ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.