HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γεννηματά στην Πάτρα - Καλαβρυτινοί στο ακροατήριο - Κατσικόπουλος στο ψηφοδέλτιο

Εντυπωσιακή ήταν η χθεσινή συγκέντρωση στην Πάτρα που είχε η αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής για την ηγεσία του ενιαίου φορέα της Κεντρ...

Εντυπωσιακή ήταν η χθεσινή συγκέντρωση στην Πάτρα που είχε η αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής για την ηγεσία του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, Φώφη Γεννηματά.
Οι Αχαιοί υποδέχτηκαν με θέρμη την αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, σε μία συγκέντρωση που θύμισε σε πολλούς κάτι από τα παλιά, με όλα τα τοπικά και ιστορικά στελέχη του κόμματος να δίνουν το παρών.
Εκεί και οι Καλαβρυτινοί, τέως και νυν. Στα πρώτα έδρανα του ακροατηρίου, ο Δήμαρχος κος Γιώργος Λαζουράς, ο τέως Βουλευτής και Νομάρχης κος Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο τέως Βουλευτής και Δήμαρχος κος Θανάσης Παπαδόπουλος και ο τέως Υπουργός κος Ανδρέας Φούρας.
Η κα Γεννηματά έχε εγκάρδια συνομιλία με όλους, αλλά ιδιαίτερα με τον κο Κατσικόπουλο που είναι σχεδόν βέβαιο οτι με την επικράτηση της κυρίας Γεννηματά στην αρχηγία του κόμματος, θα επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή ως υποψήφιος με την παράταξη της κεντροαριστεράς στην Αχαΐα.



  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.