HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα λάθη καταδίκασαν τον Ολυμπιακό στη Λισαβόνα

Τα εύκολα λάθη καταδίκασαν τον Ολυμπιακό στη Λισαβόνα, με τη Σπόρτινγκ να τα εκμεταλλεύεται και να τον "πετά" απόλυτα δίκαια, ...

Τα εύκολα λάθη καταδίκασαν τον Ολυμπιακό στη Λισαβόνα, με τη Σπόρτινγκ να τα εκμεταλλεύεται και να τον "πετά" απόλυτα δίκαια, αλλά και χωρίς να εντυπωσιάσει, εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων (3-1). Δύο γκολ από τον Μπας Ντοστ, ένα από τον Μπρούνο Σέζαρ για τους Πορτογάλους. Ο Οτζίτζα Οφόε το μοναδικό τέρμα των Ερυθρόλευκων.

Λίγες στιγμές αδράνειας ήταν κάτι περισσότερο από αρκετές για να "χαντακώσουν" το καλό πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι διατήρησαν την μπάλα στην κατοχή τους για αρκετή ώρα και σε κάποιες περιπτώσεις επιτέθηκαν με καλές προϋποθέσεις, με κινητήριο μοχλό τον δραστήριο Πάρντο, ο οποίος είχε και μια καλή στιγμή στο 19', έπειτα από όμορφο γύρισμα του Φιγκέιρας.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι δεν χρειάστηκε καν να... ιδρώσουν. Ούτε καλή κυκλοφορία, ούτε επινοήσεις που θα άνοιγαν την Ερυθρόλευκη άμυνα. Απλώς επωφελήθηκαν από τέσσερις φορές κατά τις οποίες ο Ολυμπιακός δεν έδειξε τη δέουσα συγκέντρωση. Η πρώτη ευκαιρία, διπλή των Πίντο και Ντοστ, πήγε... στράφι (3'). Η δεύτερη, του Πίντο, βρήκε εμπόδιο στον Ένχελς (13').

Η τρίτη άργησε, αλλά ήταν η "φαρμακερή", με τον Ντοστ να εκμεταλλεύεται την μπαλιά του Μαρτίνς και να πετυχαίνει το 1-0 (40')'. Στην ακριβώς επόμενη φάση των Πορτογάλων, ο Σέζαρ είδε τον Κούτρη να του "χαρίζει" την μπάλα και την ευκαιρία να γράψει το 2-0 (43'). Και είπε "ευχαριστώ", πλασάροντας εύστοχα τον εξερχόμενο Προτό.

Αυτό ήταν το πρώτο 45λεπτο στη Λισαβόνα και ήταν αρκετό για να "εξατμίσει" κάθε ελπίδα του Ολυμπιακού. Παρά ταύτα, η ομάδα του Τάκη Λεμονή δεν μπήκε με... κατεβασμένα τα χέρια στο δεύτερο μισό του αγώνα, ωστόσο λίγο αργότερα ήρθε και το τελειωτικό "χτύπημα". Πριν από αυτό, η κεφαλιά του Πίντο πέρασε άουτ στο 57' και έπειτα ήταν σειρά του Ένχελς να απειλήσει με τον ίδιο τρόπο από πλευράς φιλοξενούμενων, με τον Βέλγο αμυντικό να είναι άστοχος (64').

Ο "ειδικός" σε τέτοιου είδους φάσεις Ντοστ, για κακή τύχη του Ολυμπιακού, δεν ήταν άστοχος, αφού στο 66' κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία τον Μποτία στον αέρα, για να γράψει το 3-0. Στο 70' ο Ματιέ είχε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ, στο 75' ο Φερνάντες είχε ένα επίσης άστοχο πλασέ και κάπου εκεί το παιχνίδι άρχισε να "σβήνει", όπως ήταν αναμενόμενο.

Ο Οφόε μπήκε "φορτσάτος" στην αναμέτρηση και κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με πανέμορφο σουτ στο 88', μετά από γύρισμα του Φιγκέιρας, ένα τέρμα που σαφώς και ήρθε αργά για τους Πειραιώτες. Συνέπεια (και) των παραπάνω, ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με μια εμφάνιση που σίγουρα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και αφήνει "πικρή" γεύση στον Ερυθρόλευκο περίγυρο.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Ζόρζε Ζεζούς): Ρουί Πατρίσιο, Πιτσίνι (85' Ριστόβσκι), Αντρέ Πίντο, Ματιέ, Κοεντράο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Μπατάγλια, Ζέλσον Μαρτίνς, Μπρούνο Σέζαρ (90' Ματέους), Μπρούνο Φερνάντες, Ντοστ.

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένχελς, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Ταχτσίδης (65' Οτζίτζα Οφόε), Πάρντο, Καρσελά (46' Σεμπά), Φορτούνης (57' Τζούρτζεβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.