HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 8/11/17

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού ...

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Ανεύρεση πολεμικού υλικού
Πριν τρεις ημέρες το πρωί, στο Αίγιο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, απέκλεισαν και φύλαξαν χώρο, όπου ημεδαπή, ενώ εκτελούσε εργασίες στον κήπο της, βρήκε μια χειροβομβίδα, οξειδωμένη.
Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την αρμόδια στρατιωτική υπηρεσία, η οποία μετέβη στο σημείο και περισυνέλεξε το πολεμικό υλικό.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση του Νόμου για τους αλλοδαπούς
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας και Μπαγκλαντές, ηλικίας 40 και 31 ετών αντίστοιχα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.