HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 16/11/17

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων. Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλ...

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αρμενίας, ηλικίας 49 ετών, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ενεχυροδανειστήριο ιδιοκτησίας συγγενικού του προσώπου, στο οποίο ήταν προσωρινά υπεύθυνος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκατέσσερις κάλυκες φυσιγγίων πυροβόλου όπλου.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Πατρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 2,5 γραμμαρίων.  

Σύλληψη ημεδαπής για μη έκδοση Δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μια 46χρονη ημεδαπή, διότι έως σήμερα δεν έχει προβεί στην έκδοση ατομικού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.