HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Χιλιάδες άτομα περπάτησαν στo PINK THE CITY 2017

Για μια ακόμα χρονιά το ροζ ποτάμι ξεχύθηκε στους δρόμους της Πάτρας στέλνοντας μήνυμα ζωής. Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή γυναικών, ανδρ...

Για μια ακόμα χρονιά το ροζ ποτάμι ξεχύθηκε στους δρόμους της Πάτρας στέλνοντας μήνυμα ζωής. Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή γυναικών, ανδρών και παιδιών στον περίπατο ζωής του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Αχαΐας. Χιλιάδες γυναίκες κάθε ηλικίας πλημύρισανι τα Υψηλά Αλώνια της Πάτρας από όπου ξεκίνησε ο περίπατος που κατέληξε στον μόλο της Αγίου Νικολάου.
Ο Σύλλογος Άλμα Ζωής εκτιμά ότι περπάτησαν 10.000 άτομα. Αναφέρει σε ανακοίνωσή του:
Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων και οι τηλεπαρουσιάστριες Χριστίνα Λαμπίρη και Κατερίνα Καινούργιου.
«Σήμερα γιορτάζουμε την ομορφιά της ζωής. Σήμερα βάφουμε την πόλη ροζ γι’ άλλη μια χρονιά, στο όνομα της ελπίδας για ζωή. Ροζ το χρώμα της ελπίδας για τις γυναίκες που νόσησαν από καρκίνο του μαστού. Ροζ το χρώμα της πρόληψης – έγκαιρης διάγνωσης για όλες τις γυναίκες.» Με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε την Κυριακή  22 Οκτωβρίου 2017,  η Πρόεδρος του Σ.Γ.Κ.Μ. «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, κα Λιολιώ Κολυπέρα, τις πάνω από 10.000 χιλιάδες κόσμου, που κατέκλυσαν την πλατεία των Υψηλών Αλωνίων και συμμετείχαν στην προσπάθεια του Συλλόγου για την διάδοση του μηνύματος της πρόληψης-έγκαιρης διάγνωσης στον καρκίνο του μαστού.

Στην συνέχεια δόθηκε το σύνθημα και η πόλη βάφτηκε, κυριολεκτικά, ροζ, αφού οι χιλιάδες Πατρινοί αλλά και πολίτες από άλλες περιοχές που ταξίδεψαν ως την πρωτεύουσα της Αχαΐας, φόρεσαν τα ροζ μπλουζάκια του Συλλόγου και ξεχύθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με το κεντρικό μότο της φετινής εκδήλωσης «Περπάτα τη ζωή, αγάπα τη στιγμή».
Ο συμβολικός περίπατος 1,5 χλμ ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ξεκίνησε από την Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, κατηφόρισε τη Γούναρη, διένυσε τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου από την Αγίου Νικολάου και κατέληξε στον Μώλο της Πάτρας. Η εκτίμηση είναι ότι πάνω από 10.000 άνθρωποι συμμετείχαν σε αυτόν.
Την εκδήλωση παρουσίασε η κα Χριστίνα Λαμπίρη, και χαιρέτισαν οι: ο Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας κος Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος της πόλης κος Κων/νος Πελετίδης, η κα Σια Αναγνωστοπούλου, και η Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, ενώ παρευρέθηκαν, παρακολούθησαν και συμμετείχαν περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πλήθος επώνυμων συμπολιτών και πολλά σωματεία,  σύλλογοι και εταιρίες της ευρύτερης περιοχής. Στην εκδήλωσε παραβρέθηκε και χαιρέτισε η κα Κατερίνα Καινούριου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.