HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η πρώτη επίσημη συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού "Επιμελητήριο για Όλους"

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν οι πρώτοι 50 υποψήφιοι του ψηφοδελτίου «Επιμελητήριο για όλους» , που συγκεντρώθηκαν την Κυριακή 22 Οκτωβ...

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν οι πρώτοι 50 υποψήφιοι του ψηφοδελτίου «Επιμελητήριο για όλους», που συγκεντρώθηκαν την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις αίθουσες του ξενοδοχείου «Patras Palace». Ήταν η πρώτη επίσημη συγκέντρωση του συνδυασμού, ενόψει των επικείμενων εκλογών του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συνδυασμού "πρόσωπα από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους και τη διαστρωμάτωση του επιχειρηματικού κόσμου, εκπρόσωποι κυρίως μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων του νομού, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αλλάξει σελίδα και πολιτική το Επιμελητήριο Αχαΐας.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Παναγιώτης Κρίκης, παρουσίασε τις συντεταγμένες του προγράμματος του«Επιμελητηρίου για όλους», που όπως τόνισε με έμφαση, δεν περιχαρακώνεται από κόμματα και πολιτικές αποχρώσεις και απευθύνεται σε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου.

Επιγραμματικά ο κ. Κρίκης, αναφερόμενος στο πρόγραμμα του Συνδυασμού του, επισήμανε ότι το «Επιμελητήριο για όλους» θα παλέψει για:
  • Ανοικτές πόρτες και ίσες ευκαιρίες για όλες τις επιχειρήσεις της Αχαΐας!
  • Μείωση των αλόγιστων λειτουργικών εξόδων του Επιμελητηρίου Αχαΐας
  • Διαμόρφωση συνθηκών αλληλοβοήθειας και υποστήριξης των μελών του Επιμελητηρίου
  • Πλήρη νομική κάλυψη των μελών που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν, λόγω των χρόνιων μνημονίων
  • Ουσιαστική αξιοποίηση και ανταποδοτικότητα των εισφορών των μελών
  • Πλήρη διαφάνεια και έλεγχο των οικονομικών του Επιμελητήριου Αχαΐας
  • Στενή και αποδοτική συνεργασία με όλους τους φορείς του Νομού Αχαΐας και δυναμική διεκδίκηση στην κεντρική εξουσία
  • Διάχυση στο μέγιστο δυνατό αριθμό μελών, όλων των Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων
  • Άμεση διασύνδεση και περαιτέρω διεύρυνση των συνεργασιών του Επιμελητηρίου, με Ιερά Μητρόπολη Πατρών, Πανεπιστήμιο Πατρών, ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και Επιστημονικό Πάρκο
  • Ανάδειξη και εκμετάλλευση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Τουρισμού της Αχαΐας, καθώς και του Θρησκευτικού Τουρισμού"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.