Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άναψε η Ολυμπιακή Φλόγα στα Καλάβρυτα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Άναψε η Ολυμπιακή Φλόγα στα Καλάβρυτα με όλες τις τιμές. Η Ολυμπιακή Φλόγα θα εισήλθε στα Καλάβρυτα, από τον Τόπο Θυσίας, όπου την παρά...

Άναψε η Ολυμπιακή Φλόγα στα Καλάβρυτα με όλες τις τιμές. Η Ολυμπιακή Φλόγα θα εισήλθε στα Καλάβρυτα, από τον Τόπο Θυσίας, όπου την παράλαβε και θα  μετέφερε, η Πρωταθλήτρια,μας από την Κέρτεζη Σοφία Ρήγα η οποία και άναψε τον Βωμό. Λαμπαδηδρόμοι επίσης ήραν ως προερχόμενη από την πλευρά του Χιονοδρομικού μας Κέντρου, ο Διευθυντής του, Λεωνίδας Σπυρόπουλος, η αριστούχος του Λυκείου Καλαβρύτων, Κατερίνα Κοσμοπούλου και η λαμπαδηδρόμος Ελένη Στουρνάρα, η οποία κατέκτησε τις περισσότερες μονάδες από όλους τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου Καλαβρύτων, για την εισαγωγή της στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Ακολούθησαν ομιλίες και το μουσικό πρόγραμμα. Στην υποδοχή συμμετείχε και ο΄λη η ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων
Η Υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας, πραγματοποιήθηκε με τιμές αρχηγού Κράτους, αποτελεί αντικείμενο παγκοσμίου ενδιαφέροντος και μεταδίδεται από διεθνή ραδιοτηλεοπτικά και ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Τα Καλάβρυτα δέ, ως κατεξοχήν ορεινή περιοχή, με έμβλημά της, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, όπου, σε αντίστοιχα Χιονοδρομικά διεξάγονται οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, συμπεριλαμβάνονται, πάντοτε, από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ως ορεινή πόλη με χειμερινές αθλητικές εγκαταστάσεις από την οποία, θα περάσει η Ολυμπιακή Φλόγα και θα γίνει η Τελετή Υποδοχής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.