Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στοχευμένοι έλεγχοι στο Αίγιο για το παράνομο υπαίθριο εμπόριο

Συνελήφθησαν, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, έ...

Συνελήφθησαν, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, έξι ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για το υπαίθριο εμπόριο.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών για την καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους σε λαϊκή αγορά του Αιγίου, κατά τους οποίους συνέλαβαν έξι ημεδαπούς, που πωλούσαν διάφορα προϊόντα, χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής, ενώ παράλληλα βεβαίωσαν δέκα διοικητικά πρόστιμα.

Επίσης, κατασχέθηκαν όλα τα προϊόντα των συλληφθέντων όπως οπωροκηπευτικά και είδη ένδυσης, τα οποία θα παραδοθούν με εντολή της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αιγίου σε κοινωφελή ιδρύματα της περιοχής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.