HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δυναμική αρχή για το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων

Του χορού τα βήματα ξεκίνησαν να πιάνουν, την περασμένη Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων, αλλά και άλ...

Του χορού τα βήματα ξεκίνησαν να πιάνουν, την περασμένη Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων, αλλά και άλλοι Καλαβρυτινοί, που τίμησαν, με την παρουσία τους, την έναρξη των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου. Με μπροστάρη τον κ. Νίκο, δάσκαλο παραδοσιακών χορών, περί τα 15 άτομα, βρέθηκαν στο κτίριο της Μαθητικής Εστίας, και... έπιασαν το χορό!
Συνδυάζοντας τη διασκέδαση με το πνεύμα της διατήρησης της παράδοσης, που αυτός είναι, άλλωστε, ο σκοπός του Πολιτιστικού Συλλόγου, όσοι παρευρέθηκαν στο πρώτο μάθημα χορού έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Το ξεκίνημα ήταν ελπιδοφόρο για μία, πλούσια σε ακούσματα, χορούς εκτόνωση και κέφι, χορευτική χρονιά. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν μαρτυρούν το ευχάριστο κλίμα που επικράτησε και αναμένεται να συνεχιστεί κάθε Δευτέρα.
Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέλη της όμορφης παρέας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.