HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ήττα για το Σκεπαστό και στο Διακοπτό (ΦΩΤΟ)

Ένα ακόμα αγώνα έχασε το Σκεπαστό που παραμένει χωρίς βαθμός μετά και την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής. Η ήττα αυτή την φορά ήρθε από ...

Ένα ακόμα αγώνα έχασε το Σκεπαστό που παραμένει χωρίς βαθμός μετά και την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής. Η ήττα αυτή την φορά ήρθε από το Διακοπτό στο γήπεδο της Ροδίας με 3-0.
Αγωνιστικά το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, καθώς αποτέλεσε έναν επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων που κατέγραψαν 26 τελικές φάσεις και το τελικό σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν υπήρχε αποτελεσματικότητα/ Σ’ αυτό καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο γκολκίπερ του Σκεπαστού Παπαδημητρόπουλος, που πραγματοποίησε 11 επεμβάσεις, εκ των οποίων οι 4 σε τετ α τετ.
Το Διακοπτό με το καλημέρα άνοιξε το σκορ, καθώς στο 3’ έπειτα από ωραίο συνδυασμό στον άξονα και ασίστ του Τσέντζου, ο Γιώργος Μπακατσέλος πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 1-0. Ακολούθησαν πολλές ευκαιρίες με τους Τσέντζο, Μητρόπουλο και Χρ. Χριστοδουλόπουλο, ωστόσο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με σκορ 1-0.
Στην επανάληψη, με πανομοιότυπο ξεκίνημα το Διακοπτό ζευγάρωσε τα τέρματά της στο 49’, όταν σε γύρισμα του Τσέντζου από αριστερά, ο Παναγιώτης Μητρόπουλος πλάσαρε για το 2-0. Στη συνέχεια το σκηνικό δεν άλλαξε και στο 72’ ο Παναγιώτης Μητρόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αυτή τη φορά από ωραία κάθετη του Γιάννη Παξιμάδη, διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Από την πλευρά του, το Σκεπαστό απείλησε μόνο μία φορά, στο 86’ όταν σε αντεπίθεση ο Παρασκευάς βρέθηκε απέναντι στον Μακρή, αλλά ο τερματοφύλακας του Διακοπτού απόκρουσε σε κόρνερ.

Α.Ο. Διακοπτού: Μακρής, Χίλα (65' Μαμάκης), Ραμπαβίλας (62' Γ. Χριστοδουλόπουλος), Α. Παξιμάδης, Ι. Παξιμάδης, Λίβας, Χρ. Χριστοδουλόπουλος, Μπακατσέλος (78' Θεοδούλης), Μητρόπουλος, Τσέντζος, Γεωργακόπουλος (62' Κ. Θεοδωρόπουλος).
Σκεπαστό: Παπαδημητρόπουλος, Ε. Βορύλλας, Βασιλακόπουλος, Παπαβραμόπουλος, Μηλιάκης, Κανελλόπουλος, Καράμπελας, Π. Τραγότσαλος (76' Κ. Τραγότσαλος), Παρασκευάς, Απ. Τζήκας, Δραγούτης.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.