HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέο θανατηφόρο τροχαίο στην ΕΟ Πατρών - Πύργου στο ύψος των Βραχνεΐκων

Άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην αιματοβαμμένη Ε.Ο. Πατρών - Πύργου. Συγκεκριμένα το τροχαίο σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα...

Άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην αιματοβαμμένη Ε.Ο. Πατρών - Πύργου.
Συγκεκριμένα το τροχαίο σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα στο 13ο χλμ. στο ύψος των Βραχνεΐκων. Αναβάτης μοτοσικλέτας, εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.
Η ανακοίνωση της Ασυνομίας:
 Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε σήμερα τα ξημερώματα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος των Βραχναϊικων, όπου 47χρονος ημεδαπός, οδηγώντας μοτοσικλέτα, προσέκρουσε σε στηθαία ασφαλείας και κατέληξε σε απόκρημνο σημείο παραπλεύρως της οδού.
Ο 47χρονος ανασύρθηκε νεκρός έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙΠΕ Πατρών, της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών και του Τμήματος Τροχαίας Πατρών.
Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.