Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας: Ραγδαία και επικίνδυνη η αύξηση της κίνησης στην Π.Ε.Ο.

Η αύξηση της κίνησης στην παλιά εθνική οδό Πατρών - Αιγίου -Κορίνθου είναι ραγδαία λόγω των ακριβών και άδικων διοδίων που καθιστούν απα...

Η αύξηση της κίνησης στην παλιά εθνική οδό Πατρών - Αιγίου -Κορίνθου είναι ραγδαία λόγω των ακριβών και άδικων διοδίων που καθιστούν απαγορευτική τη χρήση του Νέου Δρόμου, τονίζει σε ανακοίνωσή του  ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας  εξαιτίας της αύξησης των διοδίων στον καινούργιο δρόμο. Ο Σύλλογος επισημαίνει ότι ανάμεσα στα οχήματα που χρησιμοποιούν την  ΠΕΟ συγκαταλέγονται και υπερβολικά μεγάλος αριθμός βαρέων οχημάτων κατά παράβαση του σχετικού νόμου που απαγορεύει την κίνησή του εκεί.
Ο Σύλλογος απέστειλε μάλιστα σχετική επιστολή προς την Αστυνομική Διεύθυνση και την Τροχαία, αρχές από τις οποίες ζητά την λήψη άμεσων μέτρων ώστε να τηρηθεί η νομοθεσία. Αναλυτικά η επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας έχει ως εξής:
«Η αύξηση της κίνησης στην παλιά εθνική οδό Πατρών - Αιγίου -Κορίνθου είναι ραγδαία λόγω των ακριβών και άδικων διοδίων που καθιστούν απαγορευτική τη χρήση του Νέου Δρόμου. Δυστυχώς η χρήση δεν έχει αυξηθεί μόνο από τα Ι.Χ. που προσπαθούν να γλιτώσουν ένα ακόμα χαράτσι. Υπάρχει υπερβολικά μεγάλος αριθμός βαρέων και επικίνδυνων οχημάτων της κατασκευάστριας εταιρείας και των εργολάβων της (σταθμευμένα και κινούμενα), καθώς και επίσης ένας μεγάλος αριθμός από νταλίκες και φορτηγά που περνούν μέσα από τους οικισμούς και τα χωριά κατά παράβαση του σχετικού νόμου που απαγορεύει την κίνηση στην παλιά εθνική στα οχήματα άνω των 3.5t.

Η μετακίνηση από την Π.Ε.Ο έχει γίνει πλέον αναγκαστική, και δυστυχώς πολύ επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητα όλων μας. Επειδή δεχόμαστε καθημερινές καταγγελίες από μέλη μας για ανυπαρξία τροχαίας και ελέγχων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο,

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: α) άμεσα να πράξετε τα δέοντα και να εφαρμόσετε τον Νόμο 4388/2016 για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας προτού θρηνήσουμε θύματα,

β) να μας αποστέλλετε περιοδική κατάσταση (ανά δυο μήνες) στην οποία θα φαίνονται οι έλεγχοι που πραγματοποιήσατε καθώς και τα αποτελέσματα αυτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.