HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δελτίο Καιρού - Ο Καιρός στα Καλάβρυτα

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός το Σάββατο στη χώρα μας με βροχές και καταιγίδες από νωρίς το πρωί στη δυτική και βόρεια Ελλάδα και στη ...

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός το Σάββατο στη χώρα μας με βροχές και καταιγίδες από νωρίς το πρωί στη δυτική και βόρεια Ελλάδα και στη συνέχεια στα υπόλοιπα τμήματα. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα και ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και των νησιών του βορείου και ανατολικού Αιγαίο.
Οι άνεμοι θα στραφούν σταδιακά σε βοριάδες και θα ενισχυθούν με αποτέλεσμα τη σημαντική πτώση του υδραργύρου και τις πρόσκαιρες τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 και τοπικά 26 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 4 έως 20 στη βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 23 στη δυτική Ελλάδα, από 8 έως 23 στο βόρειο Αιγαίο και από 14 έως 25 και τοπικά 26 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.
Οι άνεμοι στo Ιόνιο θα πνέουν αρχικά από τα νότια έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε βοριάδες έως 7 με 8 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νότιοι έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι από αργά το βράδυ σε βοριοδυτικούς έως και 8 μποφόρ.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Σαβ, 7 Οκτ
Αίθριος καιρός το πρωί, βροχή για το υπόλοιπο της ημέρας.15 oC / 10 oC  με 13 km/h
Κυρ, 8 Οκτ
Αυξημένη συννεφιά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καθαρός καιρός το βράδυ.14 oC / oC  με 8 km/h
Δευ, 9 Οκτ
Αίθριος καιρός.15 oC / oC  με 7 km/h
Τρι, 10 Οκτ
Αίθριος καιρός.16 oC / oC  με 6 km/h
Τετ, 11 Οκτ
Αίθριος καιρός το πρωί, αυξημένη συννεφιά για το υπόλοιπο της ημέρας.16 oC / oC  με 7 km/h
Πεμ, 12 Οκτ
Αυξημένη συννεφιά νωρίς το πρωί, αίθριος καιρός για το υπόλοιπο της ημέρας.16 oC / oC  με 9 km/h
Παρ, 13 Οκτ
Αίθριος καιρός.17 oC / oC  με 8 km/h

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.