Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βελτίωση υποδομών στα Σχολεία της Κλειτορίας (ΦΩΤΟ)

Στα σχολεία της Κλειτορίας βρέθηκε, σήμερα, ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Καλαβρύτων, κ. Νικόλαος Μαγκαφάς , όπου πραγματο...

Στα σχολεία της Κλειτορίας βρέθηκε, σήμερα, ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Καλαβρύτων, κ. Νικόλαος Μαγκαφάς, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με τη Διευθύντρια του Λυκείου, κ. Βάσω Παπουτσή, τη νέα Γυμνασιάρχη, κ. Φωτεινή Δημακοπούλου, και το Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου, κ. Σίμο Λαμπρόπουλο, καθώς και με το διδακτικό προσωπικό, δασκάλους και καθηγητές. Στο πλαίσιο των συναντήσεων αυτών, ενημερώθηκε για όλα τα εκπαιδευτικά θέματα των σχολείων της περιοχής.
Από όλους τους Διευθυντές των σχολείων αυτών, υπήρξε κοινή διαπίστωση ότι η φετινή σχολική χρονιά ξεκίνησε καλύτερα από προηγούμενες, από άποψη διδακτικού προσωπικού, καθώς απομένουν πολύ λίγες διδακτικές ώρες, για να καλυφθούν με μαθήματα δευτερευουσών ειδικοτήτων.
Σε ό,τι αφορά τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων, ο κ. Μαγκαφάς δεσμεύθηκε ότι και για την τρέχουσα σχολική χρονιά αυτά θα καλυφθούν πλήρως, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ενώ το ίδιο θα συμβεί για όλα τα σχολεία του Δήμου μας, αφού στα θέματα παιδείας δίνεται προτεραιότητα τόσο από τον ίδιο, όσο και από το Δήμαρχο, κ. Γιώργο Λαζουρά, και από όλους τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής.
Η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών είχε ξεχωριστή σημασία για τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου Κλειτορίας, καθώς συνοδεύθηκε από την παράδοση σε χρήση των νέων σύγχρονων τουαλετών, οι οποίες αποτελούσαν ένα αίτημα πολλών ετών για τις σχολικές μονάδες ανώτερης εκπαίδευσης της Κλειτορίας. Τη σημασία της ικανοποίησης του αιτήματος αυτού από τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας υπογράμμισε και η Διευθύντρια του Λυκείου, κ. Παπουτσή.
Στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, εξετάσθηκε και δρομολογήθηκε, επίσης, η αλλαγή του λεβητοστασίου, καθώς και η βελτίωση των χώρων του λεβητοστασίου, ώστε να πληρούν τους κανόνες ασφαλείας πυρανίχνευσης – πυρασφάλειας.
Ακολούθως, ο κ. Μαγκαφάς επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο, όπου, μαζί με το Διευθυντή, κ. Λαμπρόπουλο, επιβεβαίωσε τη σωστή λειτουργία του συστήματος θέρμανσης του Νηπιαγωγείου Κλειτορίας, αφού έγινε αλλαγή όλου του εξοπλισμού (αλλαγή λέβητα, καυστήρα) και τοποθέτηση συστήματος πυρασφάλειας και πυρανίχνευσης και δρομολογήθηκαν οι ενέργειες για την επισκευή της σκεπής του Νηπιαγωγείου αυτού.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.