HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επαναδραστηριοποίηση της Ένωσης Καλαβρυτινών της Πάτρας

Επαναδραστηριοποιείται η Ένωση Καλαβρυτινών Πάτρας και προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου  που θα πραγματοποιηθ...

Επαναδραστηριοποιείται η Ένωση Καλαβρυτινών Πάτρας και προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου που θα πραγματοποιηθούν την 23η Οκτωβρίου 2017.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Αγαπητοί συμπατριώτισσες- συμπατριώτες, μέλη της Ένωσης Καλαβρυτινών της Πάτρας, 
Έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε ότι η Ένωση Καλαβρυτινών της Πάτρας, μετά από ένα διάστημα αδράνειας, επαναβεβαιώνει την ύπαρξή της και την πρόθεσή της να επανεργοποιηθεί και να προάγει τους σκοπούς για τους οποίους ιδρύθηκε. Οι σκοποί αυτοί δεν είναι άλλοι από την ανάδειξη, διατήρηση  και  μετάδοση  της  αληθινής  ιστορίας  και των  γεγονότων, κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, που σημάδεψαν όλη την, τότε, επαρχία Καλαβρύτων καθώς και  μια ολόκληρη  γενιά κατοίκων της, , αλλά και την διακήρυξη της Ειρήνης με κάθε πρόσφορο τρόπο, ως μοναδικού αγαθού για την ευημερία των ανθρώπων.
Στο πλαίσιο της επαναδραστηριοποίησης αυτής προκηρύσσονται εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης . Καλούνται, λοιπόν, τα μέλη μας να προσέλθουν στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την 23η Οκτωβρίου 2017 ,ημέρα Δευτέρα και από ώρας 17.00 έως 21.00 στο ισόγειο του Ξενοδοχείου «Βυζαντινό» ,Ρήγα Φεραίου 106. 
Υποψηφιότητες για μέλη του 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης θα υποβάλλονται από την 1η έως και την  19η Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη, στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου «Βυζαντινό», σε έντυπο –αίτηση που θα διατίθεται εκεί. 
Παρακαλούνται τα μέλη της Ένωσης αφ’ ενός να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο, αφ’ ετέρου να προσελκύσουν και άλλους συμπατριώτες μας από το Δήμο Καλαβρύτων που κατοικούν στο Δήμο Πατρέων   να γίνουν μέλη της Ένωσης. Η εγγραφή και επανεγγραφή στην Ένωση ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 5 Ευρώ ,το οποίο και θα χρησιμοποιηθεί για κάλυψη στοιχειωδών αναγκών λειτουργίας της ‘Ένωσης.
Αγαπητά μέλη της  Ένωσης Καλαβρυτινών της Πάτρας και Αγαπητοί συμπατριώτισσες- συμπατριώτες, με ιδιαίτερη χαρά θα περιμένουμε τόσο τις υποψηφιότητές σας, όσο και την παρουσία σας την ημέρα των εκλογών. Ευελπιστούμε να δώσουμε όλοι μαζί  μια νέα δυναμική στην ‘Ένωση μας για την επίτευξη των στόχων της.
Με εκτίμηση  
Για το προσωρινό Δ.Σ 
Δημ. Αναστασοβίτη- Νανούση
Γεώργιος Κουτρουμάνης
Γεώργιος Κωνσταντόπουλος
Ηρώ Τσιμπρή
Ιωάννα Χαμακιώτη 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.