Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αποχή των δικηγόρων σε ένδειξη πένθους για τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Σε αποχή προχωρούν οι δικηγόροι σε «ένδειξη πένθους για την αποτρόπαιη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου». Όπως ανακοίνωσε ο Δικηγορι...

Σε αποχή προχωρούν οι δικηγόροι σε «ένδειξη πένθους για την αποτρόπαιη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου».
Όπως ανακοίνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να απέχουν οι δικηγόροι από τα καθήκοντα τους από «την Παρασκευή 13/10/2017 έως και την Παρασκευή 20/10/2017 ως ελάχιστη αντίδραση στην αποτρόπαιη δολοφονία του συναδέλφου Μ. Ζαφειρόπουλου και την τυφλή δολοφονική βία κατά Δικηγόρων».
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Ως ελάχιστη ένδειξη πένθους για την αποτρόπαιη δολοφονία του  αγαπημένου συναδέλφου μας Μιχάλη Ε. Ζαφειρόπουλου αλλά και ως ελάχιστη αντίδραση κατά της τυφλής δολοφονικής βίας στους ασκούντες το δικηγορικό λειτούργημα απέχουμε των καθηκόντων μας από αύριο Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 20 Οκτωβρίου. Θεωρούμε αυτονόητη τη συμπαράσταση του δικαστικού σώματος και των δικαστικών υπαλλήλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.