Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κινητοποιήσεις των Αγροτών της Αιγιαλείας για τα Διόδια

Στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησε ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου, την 1/10/2017 πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για δυναμική κινητοποίηση τη...

Στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησε ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου, την 1/10/2017 πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για δυναμική κινητοποίηση την ημέρα άφιξης του πρωθυπουργού στο αναπτυξιακό συνέδριο στην Πάτρα.
Η διοίκηση του Συλλόγου έχει έρθει σε επικοινωνία και με άλλους αγροτικούς συλλόγους, Ομοσπονδίες , και φορείς ώστε από κοινού να διοργανώσουμε το συλλαλητήριο για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας και να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας στην νέα αύξηση της φορολογίας των αγροτικών νοικοκυριών, τις αυξημένες εισφορές στον ΕΦΚΑ και ΕΛΓΑ, τον ΕΝΦΙΑ, τον ΦΠΑ, το υψηλό κόστος παραγωγής και τις χαμηλές τιμές των αγροτικών προϊόντων.
Η περίφημη «δίκαιη ανάπτυξη» που εξαγγέλλει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση από περιφέρεια σε περιφέρεια μεταφράζεται και στα υπέρογκα διόδια της Ολυμπίας Οδού που επιβαρύνουν επιπλέον τους μικρομεσαίους αγρότες και τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Οι Οδικοί Άξονες ,μετατρέπονται έτσι σε εργαλείο στα χέρια του μονοπωλιακού κεφαλαίου που δημιουργεί πιο δυσμενείς όρους παραγωγής για τους μικρομεσαίους αγρότες, αποτελεί ένα επιπλέον εργαλείο για την συγκέντρωση της γης και της παραγωγής στα χέρια λίγων που είναι πολιτική της ΕΕ και της Κυβέρνησης.
Παλεύουμε για σύγχρονους και ασφαλείς δρόμους, για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες. Δίκαιο αίτημα του λαού η πλήρη κατάργηση όλων των διοδίων.
Στην προοπτική αυτή προτείνουμε.
1. Την κατάργηση τώρα όλων των πλευρικών διοδίων.
2. Την μείωση τώρα 50% στα κεντρικούς σταθμούς
3. Τα εκπτωτικά κουπόνια (εκπτώσεις για τους ντόπιους κατοίκους που κινούνται μέσα στο 10ωρο) να ισχύσουν πάνω στις νέες μειωμένες τιμές.
4. Δωρεάν διέλευση των άνεργων, των πολύτεκνων και των ΑμΕΑ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: Την Κυριακή 29/10/2017 στις 11πμ στην Πλατεία Λαύρας και
ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ στις 12 Νοέμβρη στο σταθμό του Ελαιώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.