Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θρήνος για τον 22χρονο Χρήστο Χολιαστό που έχασε την ζωή του στο Μανεσι Καλαβρύτων

Θρήνος για τον τραγικό χαμό του νεαρού Μανεσιώτη σήμερα το μεσημέρι. Θύμα ο 22χρονος Χρήστος Χολιαστός φοιτητής στο Τμήμα Μηχανικών Η/...

Θρήνος για τον τραγικό χαμό του νεαρού Μανεσιώτη σήμερα το μεσημέρι. Θύμα ο 22χρονος Χρήστος Χολιαστός φοιτητής στο Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα, μαζεύοντας καρύδια στο Μάνεσι μαζί με τον δίδυμο αδελφό του και τον Πατέρα του χάνοντας τη ζωή του, ακαριαία.
Ο άτυχος νέος χρησιμοποίησε για ράβδισμα μεταλλική ράβδο και το κακό δεν άργησε να συμβεί, όταν αυτή ακούμπησε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης.
Ο 22χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαβρύτων, αλλά τα εγκαύματα που έφερε ήσαν θανάσιμα.
Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στο Νοσοκομείου Καλαβρύτων ήταν τραγικές αφού κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει τι έγινε...
Τραγικές φιγούρες οι γονείς του (η μητέρα του, εκπαιδευτικός ήρθε από Πάτρα και έμαθε τον θάνατό του στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων) και ο πατέρας ο Φωκίωνας Χολιαστός, πρώην Διευθυντής του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Πάτρας και πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου. 

1 σχόλιο

  1. Θερμα συλλυπητήρια και κουράγιο στους γονείς και τον αδερφό του. Δυστυχώς κάθε μερα ακούμε χιλιάδες άσχημα για νέους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.