Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 20/10/17

Σύλληψη ενός ημεδαπού για απόπειρα κλοπής. Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμε...

Σύλληψη ενός ημεδαπού για απόπειρα κλοπής.
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Πατρών ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι με την μέθοδο της απασχόλησης αποπειράθηκε να αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των -270- ευρώ από την ταμειακή μηχανή εμπορικού καταστήματος το οποίο ήταν σε λειτουργία αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για ληστεία κατά συναυτουργία
Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.Α.Σ. και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 35 και 19 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, αφού αρχικά προσέγγισαν 71χρονη ημεδαπή, η οποία ήταν πεζή, στη συνέχεια με τη χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσαν την ατομική της τσάντα που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.