HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σ ένα συγκλονιστικό ματς, Ακράτα και Καλάβρυτα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Σ΄ένα συναρπαστικό παιχνίδι που τα είχε όλα,  Ακράτα και Καλάβρυτα ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στον βαρύ, λόγω βροχής, αγωνιστικό χώρο του γηπέδο...

Σ΄ένα συναρπαστικό παιχνίδι που τα είχε όλα,  Ακράτα και Καλάβρυτα ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στον βαρύ, λόγω βροχής, αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ακράτας.
Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να ανοίξουν τον σκορ από τα αποδυτήρια, αφού στο πρώτο μόλις λεπτό, σε φαινομενικά ακίνδυνη σέντρα από αριστερά, ο Πλιατσικούρας βρέθηκε μόνος του και με κεφαλιά σημάδεψε ανενόχλητος τα δίχτυα του Λέση.
Η ομάδα το Καλαβρύτων αφού πέρασε ένα πεντάλεπτο για να συνέλθει, πήρε τα ηνία του αγώνα και για ένα ημίχρονο ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και σημειώνοντας το γκολ της ισοφάρισης στο 31΄με κεφαλιά του Δημήτρη Καλαμαρά ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Χρύσανθου Αλεξόπουλου (δείτε το βίντεο). 
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Η ΑΕΚ με καλή κυκλοφορία κατάφερε την ολική ανατροπή στο 74΄έπειτα από ωραίο συνδυασμό, που κατέληξε στα δίχτυα της Ακράτας με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου. Από κει και πέρα η πρωτοβουλία των κινήσεων ανήκουν στους γηπεδούχους που πίεσαν αρκετά για την ισοφάριση και έχασαν ευκαιρίες. Το τέρμα της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους, ήρθε τελικά με αυστηρό πέναλτι 6 λεπτά πριν την εκπνοή του αγώνα. 
Ακράτα – Καλάβρυτα 2-2 (1΄ Πλιατσικούρας, 84΄ πεν. Σέρμπος / 31΄ Δημ. Καλαμαράς, 74΄ αυτ. Λαμπρόπουλος)
Σύνθεση Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Λέσης, Μπαχάς (70΄ Τζόβολος), Αλεξόπουλος, Παπαγεωργίου, Ντάλλας, Παπαδόπουλος, Καμπεράι (74΄ Κουτρουμάνης Θ), Δημόπουλος, Αναγνωστόπουλος Θ (89΄ Παπαδάτος), Καλαμαράς Δημ, Αναγνωστόπουλος Γ. 
Παραλειπόμενα:
👌Τα καινούργια παπούτσια του Χρύσανθου εγκαινιάστηκαν με μία καταπληκτική σέντρα - ασίστ
👊Πολύ ξύλο "έφαγε" ο Γ. Αναγνωστόπουλος ακόμα και εκτός φάσεων, το ίδιο και ο Διον. Καλαμαράς που μάτωσε κυριολεκτικά...
💨Ο Λέσης ήταν εκεί όταν χρειάστηκε. Αν εξαιρέσουμε το τέρμα του πρώτου λεπτού που κανένας δεν κατάλαβε πως μπήκε, ο Γιάννης έκανε τρεις εντυπωσιακές αποκρούσεις.
💃Μπαχάς και Γκέραντ συνεχίζουν να εκπλήσσουν θετικά στο φετινό πρωτάθλημα.
👎Αλγεινή εντύπωση έκαναν δύο - τρεις "φίλαθλοι" των γηπεδούχων που δεν σταμάτησαν να βρίζουν χωρίς λόγο παίκτες των Καλαβρύτων.
👍Ο βαθμός που πήραν τα Καλάβρυτα σήμερα στην Ακράτα "έσπασε" το σερί των συνεχιζόμενων ηττών από την τοπική ομάδα.
  
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων:
💥Αναγέννηση/Αίας – Κεραυνός 2016 0-1 (41΄ Χότζα)
💥Απόλλων Αιγίου – Φοίνικας Σαλμενίκου 2-0 (76΄ Μπενέτος, 87΄ Θεοτοκάτος)
💥Αναγέννηση Ψαθοπύργου – Ποσειδώνας/Δρέπανο 1-0 (72΄  Ντούνης)










Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.