HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της Ημέρας 15/10/17

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 39χρο...

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 39χρονος ημεδαπός διότι ενεργώντας με σκοπό τη κλοπή, διέρρηξε παράθυρο αυτοκινήτου ημεδαπής αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή χωρίς να αφαιρέσει κάτι.
Ανεύρεση πολεμικού υλικού
Προχθές το μεσημέρι, στην Πατρα, αλλοδαπός εργάτης, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 42 ετών, κατά την εκτέλεση οικοδομικών εργασιών σε σκεπή διώροφης οικοδομής, βρήκε και παρέδωσε ένα παλαιό υποπολυβόλο με γεμιστήρα κενή από φυσίγγια. Προανάκριση για την ανεύρεση του πολεμικού υλικού διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.
Σύλληψη ημεδαπού για μη ασφαλή φύλαξη όπλου
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, 67χρονος ημεδαπός διότι δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς φύλαξης του κυνηγετικού του όπλου με αποτέλεσμα αυτό να κλαπεί από αγνώστους δράστες. Πιο συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, δράστης ο οποίος αναζητείται, έσπασε το τζάμι της πίσω αριστερής πόρτας αυτοκινήτου του 67χρονου και από το εσωτερικό του αφαίρεσε ένα κυνηγετικό όπλο καραμπίνα, το οποίο ήταν λυμένο εντός της θήκης του.
Σύλληψη  αλλοδαπού για κλοπή
Συνελήφθη χθες τα ξημερώματα, στην Πατρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 17χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, διότι διέρρηξε παράθυρο καντίνας, 60χρονου ημεδαπού εισήλθε σε αυτή και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 107 ευρώ, ένα δολάριο ΗΠΑ, μια φωτογραφική μηχανή, ένα φορτιστή κινητού τηλεφώνου και πενήντα περίπου πακέτα τσιγάρων διάφορων μαρκών, συνολικής αξίας περίπου 1000 ευρώ.
Σύλληψη τριών γυναικών για κλοπή
Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας Δ.Ι.Α.Σ. του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, τρεις ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 28, 26 και 18 ετών διότι ενεργώντας από κοινού μετέβησαν σε λαϊκή αγορά και με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν πλεκτά χειροποίητα κουκλάκια αξίας ενενήντα -90- ευρώ από 51χρονη ημεδαπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.