HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Οι πρώτοι 15 υποψήφιοι της παράταξης «Επιμελητήριο για όλους»

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτοι 15 υποψήφιοι της παράταξης «Επιμελητήριο για όλους» που έχει ως επικεφαλής τον ηλεκτρολόγο-μηχανικό Π...

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτοι 15 υποψήφιοι της παράταξης «Επιμελητήριο για όλους» που έχει ως επικεφαλής τον ηλεκτρολόγο-μηχανικό Παναγιώτη Κρίκη.
Ο υποψήφιος πρόεδρος μας είναι η ιδανική επιλογή μας, γιατί συγκεντρώνει όλα τα προσόντα που εγγυώνται την επιτυχία του εγχειρήματος μας. Είναι άφθαρτο, προέρχεται από την τοπική αυτοδιοίκηση. Έχει κατοχυρώσει την επαγγελματική του καταξίωση και θα αποδειχθεί, ένας άξιος Πρόεδρος του φορέα μας. 
Ο συνδυασμός είναι δημιούργημα των καιρών και έρχεται με την δύναμη της ανατροπής να επιβάλλει την φωνή και τις αξιώσεις των πολλών, απέναντι στην απερχόμενη διοίκηση. 
Ερχόμαστε λοιπόν να εκφράσουμε το διογκούμενο κύμα της δυσαρέσκειας και ταυτόχρονα να κομίσουμε «αέρα» ανανέωσης και αλλαγής, με προτάσεις και δράσεις που ασπάζεται η μεγάλη πλειοψηφία της επιμελητηριακής κοινότητας της Αχαΐας. 
Κύριο στοιχείο της δημοσιοποίησης είναι το γεγονός ότι οι «15» προέρχονται απ’ όλη την επαγγελματική και κοινωνική διαστρωμάτωση και βρίσκονται μακριά από κομματικές ταμπέλες. Υπογραμμίζεται δε, ιδιαίτερα ότι πρόταγμα του συνδυασμού είναι να επιδεικνύει την κοινωνική του ταυτότητα και μόνο, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα του Επιμελητηρίου, προκειμένου να καταστεί φορέας των πολλών και των ίσων ευκαιριών.
Παναγιώτης Κρίκης, Επικεφαλής της παράταξης, Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός  τ.ε.  , Έμπορος ηλεκτρομηχανικών και συναφών υλικών
Διονύσης Πλέσσας, Μεταφορές – Πρόεδρος του συλλόγου αυτοκινητιστών Αχαΐας «Ο Φάρος»
Ζωή Καζαντζή, Ιατρός ακτινολόγος – Πρόεδρος Διαγνωστικού Κέντρου «Φροντίδα Υγείας»
Βασίλης Ραφτόπουλος, Βιοτεχνία άρτου
Παναγιώτης Γιαννάκης, Εισαγωγές – Εξαγωγές, Εμπόριο οπωροκηπευτικών
Χρήστος Σολωμός, Κέντρο «Δια Βίου Μάθησης» - ΣΕΛΕΚΤΙΚΑ Αχαΐας
Ηλίας Λαζανάς, Έμπορος αυτοκινήτων
Ιωάννης Καραμούζης, Έμπορος οπτικών
Βλάσσης Ανδρουτσέλης, Έμπορος – Κινητή τηλεφωνία VODAFONE
Ευάγγελος Μαντζώρος      Οικονομολόγος   ALOLIVE LTD
Χρήστος Δημητράκης, Εμπόριο λιπαντικών
Ηλίας Αραβαντινός, Πολιτικός μηχανικός – Έμπορος ειδών υγιεινής και πλακιδίων
Ανδρέας Πατούχας, Ναυτικός πράκτορας – Πρόεδρος ΕΑΠ
Νικόλαος Κούφης, Επιχειρηματίας Εστίασης
Μαρία Αντωνοπούλου, Πλυντήριο – λιπαντήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.