Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ψηφίστηκε με 148 «ναι» η αλλαγή φύλου από τα 15

Δεκτό κατά πλειοψηφία έγινε το νομοσχέδιο με 171 ναι επί της αρχής και οχι 114.Το επίμαχο άρθρο 3 που δίνει τη δυνατότητα νομικής αναγνώρ...

Δεκτό κατά πλειοψηφία έγινε το νομοσχέδιο με 171 ναι επί της αρχής και οχι 114.Το επίμαχο άρθρο 3 που δίνει τη δυνατότητα νομικής αναγνώρισης ταυτότητας φύλου από τα 15 έτη πήρε 148 ναι, 124 οχι και 13 παρών από σύνολο 285 παρόντων βουλευτών.
Το επίμαχο άρθρο 3, που δίνει τη δυνατότητα νομικής αναγνώρισης ταυτότητας φύλου από τα 15 έτη, ψηφίστηκε με 148 ψήφους, 124 ψήφισαν «όχι» και 13 δήλωσαν «παρών».
Τα άρθρα 1,2,4,5,6 και 7 υπερψηφίστηκαν από 165 βουλευτές, ενώ 119 δήλωσαν «όχι» και ένας «παρών».
Την τροπολογία που αφορά την Τουρκική Ένωση Θράκης υπερψήφισαν 248 βουλευτές, ενώ 39 την καταψήφισαν.
Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του Ποταμιού υπερψήφισαν επί της αρχής, τα άρθρα και την τροπολογία. Οι βουλευτές της Ν.Δ. δήλωσαν «όχι» σε όλα πλην της τροπολογίας την οποία υπερψήφισαν.
Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ και Ένωση Κεντρώων δήλωσαν «όχι» σε όλα. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δήλωσε «ναι» σε όλα πλην του άρθρου 3, για το οποίο δήλωσε «παρών».
Μετά την ψηφοφορία ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος ψήφισε το νομοσχέδιο και επί της αρχής και επί των άρθρων, ανέφερε: «Η θέση μου είναι σταθερή για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η ΔΗΜΑΡ πήρε σαφή θέση από την πρώτη στιγμή. Ένα ξεκάθαρο "ναι" χωρίς ετεροπροσδιορισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.