Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Γιορτή Ποδοσφαίρου - Το Super Cup στον Διαγόρα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Πλήθος κόσμου στην μεγάλη γιορτή των Καλαβρύτων με το ματς του Διαγόρα Βραχναιίκων με τον Κεραυνό του Αγίου Βασιλείου. Πολύ δυνατό ματ...

Πλήθος κόσμου στην μεγάλη γιορτή των Καλαβρύτων με το ματς του Διαγόρα Βραχναιίκων με τον Κεραυνό του Αγίου Βασιλείου.
Πολύ δυνατό ματς με φάσεις και γκολ πραγματοποιήθηκε στα Καλάβρυτα με παρουσία πολλών παραγόντων της ΕΠΣ Αχαίας.
ΤΟ 1-0 έγινε από τον Γεωργαντόπουλο για τον Διαγόρα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Ο Γεωργαντόπουλος θα εκτελεστεί το κόρνερ και με κεφαλιά θα κάνει το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 90' μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαφειρόπουλου η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα. Έτσι το ματς έληξε με 2-1 χαρίζοντας το τρόπαιο στο Διαγόρα Βραχναιίκων.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στον Κεραυνό που πάλεψε κόντρα σε μία ομάδα Γ’ Εθνικής πλέον και έδειξε ότι σε επίπεδο Α’ Κατηγορίας είναι το ξεκάθαρο φαβορί.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Γ. Ζερδεβάς): Χάχαλης, Ασημακόπουλος, Κασιώνης, Καραχάλιος, Φραγκουλάκης, Μπερτσιάς, Παπαχριστόπουλος, Δεληγιαννάκης, Τσάτος, Μπουλούμπασης, Ζαφειρόπουλος.
Έπαιξαν και οι: Μπαμπαλιούτας, Αντύπας, Δερβίσης, Παλαιολογόπουλος, Μπίρης, Χρυσανθόπουλος,
ΔΙΑΓΟΡΑΣ WEST ENERGY (Χρ. Τσίκας): Θωμάς, Παναγόπουλος, Κωστής, Πετρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Α. Τρίγκας, Μπακάλης, Ν. Τρίγκας, Λαμπρόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Κυριαζόπουλος.
Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Αθανασόπουλος, Βάρρας, Μούτσα, Αρβανίτης
















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.